AlinKuzusu Elifff ne kadar oldu kullanmaya başlayalı ? Bizde baya ise yaradıydı nurse harvey verdiydi başta hiç işe yaramamıştı bigaia ile rahatladık
Sulegorkem Elifff ben kabızlık için değil gaz için kullanmaya başladım ama kızımında dışarı çıkmakta çok zorlanıyodu kullandımdığımdan beri hergün çıkmaya başladı
ikos58 Elifff bu ılac kabızlık ıcın degıl bagırsak duzenleyıcı prebiyotik. Ben kullanıyorum doğduğundan beri güZel bir damla
AlinKuzusu Elifff he pardon ben kullanıyorsunuz sandım :) biz memnun kaldık hem gaz hem kaka da yardımcı oldu ama denemeden bilemezsin bebekten bebeğe değişiyor ne desek boş o yüzden
Elifff Sulegorkem bizim iki gündür sorun olmaya başladı mama yaptı desem 2 haftadır kullanıyorum mama
Balzehram Ben çok memnun kaldım.Hergün aynı saatte vermeye özen göstermeniz gerek o zaman faydalı oluyor antibiyotik gibi saatleri çok önemli
Aselim Elifff bende gaz için kullandım çok faydasını gördüm. Buzdolabında muhafaza etmeniz gerekiyor ama yoksa özelliğini kaybediyormus doktorumuz öyle söyledi
SukranUras Elifff ben bi şişe bştene kadar kullandım faydasını gördük. Denemekte yarar var sonuçta prebiyotik
Cutebaby Elifff canım ben kullanıyorum ama doktorumuz bize kabızlık için vermedi gaz için vermişti kullanıyorum hala 2 aylık olduk en iyi gaz damlasıymış eczacı dedi
Zehram Probiyotikmiş öle dedi bna doktrm birde ona ek olarak zinco kullanyrz biz günde üç kez çok gazlı bzm kız
YamanAlininAnnesi Elifff Biz kullandık çok faydasını gördüm gazını bile hafifletmişti ıkınmaları geçmişti🙂