Bebeminnie Tugcekinci bize hastaneden veridler biogaia Her gün aynı saatte 5 damla kullanıyorm bağırsakları dğzenliyor Kendi kendine gazını çıkarıyor hep kızm 70 lira fiyatı özel olarak alınıyor
Rabiays maysa-19 hayır verilmediği için zaten probiyotiğe başlanıyor bende 5aylık oğlum var 5.ayın başında başladı kabızlık probiyotiğe yeni başladım eğer 6aydan büyük olsaydı yoğurtlada desteklenebilirdi
Yusufum Tugcekinci bizde kabızlıktan çok çektik yemeklerine kabak ve tavuk suyu eklerseniz yüzde yüz cozum
Tugcekinci Yusufum ben kemik suyu ekliyorum , kabak yemeği yapsam direk 🙈 insAllah ya akşam bi kabak yapayım
Rabiays Tugcekinci benim oğlum artık kendini çok rahat yapıyor maşaAllah doktora da sordum zaten başlasak nasıl olur diye bağırsakları düzene girer tabi biraz pahalı ama başlamak isterseniz hiç bi sorun yok dedi ve başladık
Tugcekinci Rabiays şimdi aklıma geldi bebeğin ishal olduğunda doktor bana vermişti ama o mu bilmiyorum eger instagramnız varsa bi atayım size o mu ? Olur mu ?
Edaedag Tugcekinci bizde 11 aylıgz ek gidanin yanında devam sütü içiyor sma günde 2 3 biberon icmesse kabız oluyor
Edaedag Tugcekinci evet devam sütü mamalar var ya onu günde bi kaç kez içince kakasuni rahatca yapıyor
Hasibecigdem Bnim kizimda cok yasiyor. Ebemiz sanci damlasi.verdi sancisi azaliyor bikac saatte olsa uyuyor. Birde gecen gun bir yerde okumustum iliksu gaza iyi geliyormus. Ilik suyun icinde yatirin iyi geliyor Bnde denemistim bi kere iyi gelmisti
Emirkaan Tugcekinci doktorumuz bir çay kaşığı zeytin yağı verin demişti yapamadığı çok zorlandığı zaman veriyorum yapıyo arkasından deneyin isterseniz
Lliya Tugcekinci merhabalar ben yazmıştım size cevap olarak benim oğlumda 9 aylık çok kabız diye osmolak debridat şuruplarını kullandım ama yine de etki ettiğini söylemem demiştim yiyecek olarak elma armut falan da etki etmedi kayısı incir zeytinyağı denemiştim şu iki gündür beni çok mutlu eden işe yarayan çözümümü paylaşayım istedim sizde denersiniz işe yarar belki iki gündür oğlumun yoğurdunun içine iki tatlı kaşığı yulaf ezmesi koyuyorum önce bi yarım saat kadar suda beklettim yumuşasın çer çöp yukarı çıksın diye sonra yoğurduna koyup yedirdim ve bir iki saat sonra çok güzel şekilde kaka yaptı maşallah ☺️ Yulaf ezmesini önce kendimde denemiştim onda da deniyim dedim güzel oldu sonucu deneyin derim hem çok faydalı