Tugcekinci Anneler aranızda benim gibi olan varsa lütfen bana faydasını gördüğü seyleri yazabilir mi ? Bebeğim 9 aylık kaç gündür uyumuyordu. Dün doktora gittik bagırsakları kaka ve gaz ile doluymuş yapması icin ilaç verdiler azıcık yaptı ama karnına saat yönünde msj yap ayaklarını karnına it dedi . Acaba bu durumla karşılaşan sadece ben miyim ? Basına gelen varsa Benimle fikrini faydasını gördüğü seyleri paylaşabilir mi 🙈
hilalndrnbtu Tugcekinci ilaç verdi doktor onu kullanıyoruz bide bir kuru kayısıyla bir hurmayı haşlayıp robottan geçiriyorum gün içinde meyvelerine katıyorum düzeldi çok şükür 😌
Lliya Tugcekinci ah 9 aylık oğlum bizde de aynı dert var 😓 Denemediğim şey kalmadı yiyecek olarak doktor şurup verdi ama çok faydası olmuyor yine ağlıyor çatlak oluşmuş kremlerle tedavi ediyoruz yavrum çok ağlıyo yapacağı zaman çatlaktan dolayı yapmıyorda lavmanla falan ancak yapıyor o da ağlaya ağlaya napıcaz bilmiyorum çok üzülyüorum
Yusufum Tugcekinci bizde kabızlıktan çok çektik yemeklerine kabak ve tavuk suyu eklerseniz yüzde yüz cozum
Ozlemberkay gecmis olsm cnm bidede kabizlk var anca fitile karni davul gibi oluyor morariyo kizariyo ama fitile yapiyor hngi ilac acba kulndiginiz
Tugcekinci hilalndrnbtu Kays’ı hoşafı denedik insAllah etkisi olur ama içine hurmayı da deneyeyim 🙈 doktor bana sadece masaj dedi
hilalndrnbtu Tugcekinci lifleri falan komple karışsın diye ben robottan geçiriyorum ikisini haşlayıp. düzelene kadar ekle herseyin içine işe yarar insallah canım bizde yaradı 😍
maysa-19 Tugcekinci probiyotik damla biogia yada maflor ek olarak faz damlası da alabilirsiniz ben bebeğimin 11 günde yapmadığı oldu maflorla zinco kullandık gaz sağlaması olan zinco
Rabiays Tugcekinci 6ayından önce yoğurt veremediğimşz için yoğurdun içinde bulunan probiyotik bakterisi bağırdak dğzrnleyicidir biz kullandık faydasını gördük 2kere acile lavmana kalktıktan sonra karar verdik kullanmaya
Sevgibostanc Hurmayı geceden ıslatıyorum sabaha yumuşacık oluyor kahvaltısına koyuyorum hem iştahlı yiyor hemde kabızlık problemlini çözüyor
Rabiays Tugcekinci yok siz eczaneden alabiliyorsunuz doktor yazsads ilaç kapsamına girmiyor ücretle alıyorsunuz ben biogai probiyotik kullanıyorum 70tl günde 5damla veriyorsunuz
Bebeminnie Tugcekinci bize hastaneden veridler biogaia Her gün aynı saatte 5 damla kullanıyorm bağırsakları dğzenliyor Kendi kendine gazını çıkarıyor hep kızm 70 lira fiyatı özel olarak alınıyor
Tugcekinci Lliya evet ya bende cok üzülüyorum Allah yardımcımız olsun evlatlarımıza yardım etsin kolaylık versin insAllah cok zor oluyor ya 😢
Rabiays Tugcekinci benim oğlum artık kendini çok rahat yapıyor maşaAllah doktora da sordum zaten başlasak nasıl olur diye bağırsakları düzene girer tabi biraz pahalı ama başlamak isterseniz hiç bi sorun yok dedi ve başladık