Miray4455 Selam arkadaşlar,aranızda nestle beba kullanan ya da daha önce kullanmış olan var mı? Aptamil son zamanlarda kızıma çok gaz yapıyor ve mamasını bitirmiyor sonuna kadar.O yüzden nestle beba geçmek istiyorum ama karar veremiyorum bir türlü🤷🏽♀️
Mervecan7 Miray4455 Hipp anne sütüne en yakın mamaymış çevremde bütün bebekli arkadaşlarım ve ben Hipp kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık.
Ekim-4 Miray4455 Almanya da bi arkadaşım önermişti bana göndermek için Türkiye de yok nestle beba . Ama çook çok iyiymiş gaz yapmıyor ve cok güzel doyurup kilo aldırıyormuş
Miray4455 Mervecan7 bizde hastanede hipp başladılar diye hipp devam etmiştik.ama malesef kızımı çok kötü kabız yaptı 2 kere .Ama tabi her bünye farklı,sonra aptamil e geçtik kabız olmadı hiç bir daha ama çok köpürdüğü için gaz yapıyor🙄
Miray4455 Ekim-4 evet bende baktım Türkiye de yok,aaa çok sevindim bunu duyduğuma☺️ Denicem bakalım umarım işe yarar,aptamil için çoğu kişi gaZdan şikayetçi olmuş hep benim gibi
Tuba Miray4455 pardon görmemişim 🥰 bebivita denediniz mi? Büyük oğlum da onu kullanmıştım ondanda memnun kalmıştım ve çevremde kullananlar da gayet memnun
Miray4455 Tuba denemedim fakat Alman komşumda onu önermişti bana, nestle beba yaramazsa bir sonraki tercihim o olsun👍🏼☺️
Tuba Miray4455 tabii aklınızda bulunsun. Beba kullananlar pek memnun kalmıyorlar hele ki nestle genel anlamda iyi değil 😣 ama her bebek farklıdır, denemeden bilemezsiniz
Miray4455 Tuba bebayı da eltim önermişti gaz yapmıyor diye,ama elbette ki her bünye farklı.Bakalım bir deneyelim o da yaramazsa evet şüphesiz bebivita geçicem
Silacim45 Miray4455 biz similac kullanıyoruz ve çok memnunuz☺️ Almanya’dada rahatlıklar bulabiliceğin bir mama☺️
Kader_152199 Bizde aptamil ile başladık evet aptamil çok gaz yaptı bizdde köpüğün fazla olmasından kaynaklanıyormus heralde bizde memnun kalmadık sma ya geçtik Almanya’da yok demişsiniz ama ben yinede yazmak istedim canım 🥰
Miray4455 Kader_152199 selamlar🤗 evet malesef yok sma burda ama bana sanırım nestle beba ile aynı gibi geliyor ambalaj ve içerik olarak.Peki aptamil değiştirip sma geçtikten sonra büyük tuvalet problemi yaşadınız mı? Benim kabızlık kabusum oldu da🙄