Tugce5540 Kızlar ben kızıma bimin 5 numara bezini kullanıyordum ama artık sıkıyor 6 numarasında arada sırada geliyor molfix prima falan da pahalı migros carrefoursa da falan memnun kaldığınız bezler varmı A101 şok market falan da olabilir kızım bu arada 15 aylık
Tugce5540 Minikpandailay yok canım denemedim onh ama genelde ya pişik yapıyor yada sızdırıyor gibi yorumlar dan hiç almadım canım onu
Minikpandailay Tugce5540 Valla kızım sekiz aylık. Dört aylıktan beri sleepy kullanıyorum hiç de pişikde olmadi sızdırma da olmadı. Sadece kalıbı dar bı numara büyük alıyorum. Memnunum ben. İlk dört ay Prima kullanmıştım o kadar parayı boşa verdim dedim kendi kendime en başından beri sleppy kullanabilirdim.
Mom091 Tugce5540 şokun bezini kullanıyorum. Molfix, prima, canbebenin 6 numarası küçül geliyor. 7 numarasını da her zaman bulamıyorum. Denemek için şoktan bebeland aldım. Çokta beğendim. Kilo bazında diğer marka bezlerden daha yüksek. Yani daha büyük
Karanbuse11 Tugce5540 migros un kendi bebek bezi var minies onu çok duydum bide ebebeğin kendi markası varmış oda güzelmiş ben molfix kullanıyorum Migros sanal markette sürekli kampanya oluyo 1 alana 2.si %70 indirime geliyo 75 TL ye geliyo 2 koca paket
hulya1406 Karanbuse11 bende molfix kullanıyorum doğduğundan beri de nasıl indirimden haberiniz oluyor kaçlısı 75 ye geliyor çok uygun oluyormuş.
Mom091 Tugce5540 26 aylık 6 numara alıyorum. Gayet rahat oluyor. Şuan bebeğiniz 5 numara kullanıyorsa bebeland alırsanız yine 5 numara alın. Dediğim gibi kalıp olarak büyük çünkü diğer bezlerden hemen hemen 15 kilo bu arada. Kilosundan hesaplayabilirsiniz paketin üzerinde de yazıyor
Tugce5540 Mom091 yarın bez almaya çıkıcam canım bakıcam çok saol peki 5 numara bezin kilo oranı kaçtı hatırlıyor musun
Mom091 Tugce5540 12-25 kg. Kızınız 10 kiloymuş çok rahat olur yani. Kızım 15 kilo 6 numara alıyorum ama 5 numara bile olur sanki bir dahakine bende onu alıp bakacağım😊
Tugce5540 Smyy38 onları bende kullandım soffio 4 aylık olana kadar kullandım ama kalıpları çok dar sonra bıraktık baby turco aldım ondan memnun kalmadım be yazıkki
papatyaaaaa Tugce5540 canım Önlem kullanıyorum hem çok kaliteli gerçekten hem de ucuz yani bebeğim ne kadar çişini yaparsa yapsın hiçbir şekilde sızdırma olmuyor yani ucuz olmasına değilim kesinlikle ilk aldığım zaman benimkisi tecrübesizlik ti ilk 1 aylık almıştım sonra gerçekten çok memnun kaldım her zaman da onu alıyorum şu an bebeğim 2 aylık hatta iki buçuk üçe girecek hala da onu kullanıyorum ve gerçekten onu kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum gayet de iyi yani
Mom091 papatyaaaaa bunu da denedim. Gerçekten çok başarılı ama büyük numarasını bulmak çok zor. Genellikle 5-6 numaralarını hemen bitiriyorlar😁