1yaramazannesi Arkadaşlar bebeğim 8 ay 15 günlük 6 numara bez kullanıyorum 6 numaradan sonra kaç numara bez var 7 hiç görmedin yada dikkat etmedim bilmiyorum
Sevgi-Saltukbugraa 1yaramazannesi kac kiloki bebeginiz 6 numara kullanyorsnz benmde 8 aylık oglum 4 numara molfix kullanyorm ki bebegimde 9 kg dan fazladr
1yaramazannesi Cheddar sleepy kullanıyorum ben canım şuan 6 numara tam oluyor biraz daha büyüünce kaç kullancam bilemedim
yusuff_ 1yaramazannesi bebegim 11 aylik 5 numara molfix kullanyrm. Sleepy nin kaliplari biraz küçük normalden marka degistirirsn canm
bett12 Benim bebeğimde 8buçk aylık 4 numara kullanıyorum 10 kilonun üstnde kilosu sanki siz biraz büyük kullanıyosnz gbi geldi ama 😊 sizin tercihnz tabi
mltmkrkl Canlar bu durum bebegin vücut yapısıyla ilgili olabilir mi çünkü benim bebegim 50 günlük şimdiden 4 numara kullanıyoruz slepy 3+ dan geçtik o sıkıyordu üzerinde 5 10 kg yazıyor ama mümkün degil olması bebegim 6 kilo şuan
Yamanikko mltmkrkl yok bende sleepy kullanıyorum bende çok seviyorumda🤣🤣 ama kalıplar gerçekten dar ya bende büyüyünce ne takacağım diye düşünüyorum🌸🙏🏻
TospikOglusum 1yaramazannesi 6numqra çok büyük değil mi benim.oglum9ay 28gunluk MİNİES 4max kullaniyrm😉🤔
1yaramazannesi TospikOglusum Yok aslında büyük olmuyor tam oluyor sleepy ’nin kalıpları dar oluyormuş galiba