BM22121 Bebeğim 3 aylık mesela 8 de yatırıyorum sabah 7 buçukta kalkıyor filan diye yazanları görüyorum bu gece uykusu nasıl oluyor biri bana açıklayabilir mi yani uyanmaması mı gerekiyor acıkıyor ama illaki uyanıyor çözemedim ben bu işi🤷🏻♀️😂
Morfrenk BM22121 acıktığı için tabiki uyanacak canım ama bu acıkma uyanması tam uyanma gbi olmuyor ya hani karnı doyunca uykusuna devam ediyor ekstra çaba istemeden
buselidunya BM22121 Tabi ki uyanıyor geceleri mamasını yiyip uyuyordur ya da emip uyuyordur 😄 Kızım mesela akşam 9 gibi falan uyusa sabah 8-9 gibi anca ayılıyor, tabi gece 2-3 saatte bir emmek için uyanıyor ihtiyacını görüp tekrar uyuyor 😄
zeytinbacilar BM22121 Cnm tabi ki uyanacak 3 4 saatte bir daha 3 aylıksınız kesintisiz uyku olmaz şimdi 9 ayına kadar gece beslenmesi yaparlar 9ayından sonra gerek kalmaz kesintisiz uykuya geçebilir biz 7 buçuk aylık olduk hala bazen 5 saat kesintisiz uyur bazen saat başı kalkar yok yani öyle kesintisiz uyuyan bebek hele 3 aylık hiç olmaz yani ben görmedim bu ikinci kızım hiç şahit olmadım 😅😅
BM22121 buselidunya şimdi anladım bizdede sıkıntı yokmuş o zaman ya sadece biraz sallamaya alıştırdım bazen beşiğinde bir iki kez sallamam gerekiyor 😊
Daphnemom Öyle deliksiz uyku değil mesela 8de yatıyo 9 gb uyanıyo biraz oyalanıyo beslenmesini yapıyorum 10.30 gb tamamen dalmış oluyo gece illa acıkıp uyanıyo ama öyle dinç bi uyanma değil 10 dk emip geri uyuyo sabah 7.30-8 gibi tamamen uyanmış oluyo.
Daphnemom Slnkl benim kızım 5 aylık olmak üzere çok çok acil bi durum olmadıkça çok bezi dolmamışsa sabah açıyorum artık. Çişli bez sayısı git gide azalıyor kakasını da gece yapmıyor hiç.