balyavrum1 Kızım 6 aylık sizce külot bez kullansam rahat olur mu 4 numara kullanıyoruz bezi karşıma sürekli külot bez çıkıyor merak ediyorum kullananız var mı Önerir misiniz
Minikannesi00 balyavrum1 ben kullandım hiç beğenmedim ya ,paketin yarısı duruyor hatta . Her bezde sızdırdı . Bir de giydirmesi uğraştırıyor . Alt tarafı komple çıkarıyor her seferinde. Sızdırmasındansa çıkarmaya razıydım ama hergün 3 kat kıyafet değişiyorduk . Bedenimi büyük geliyordu anlamadım gitti
Sadekahvem balyavrum1 yaz için güzel oluyor sizin bebeğinizde artık hareketlenecek külot bez daha iyi olur. Şu mevsimde bir kaç kat giydikleri için her defasında soy, giydir zor oluyor. Sızdırma vs hiç yapmadı ben kullanımını yaz için çok seviyorum
Asafalya58 balyavrum1 ben 4.5 aylıkken başladım gayet iyi biraz zor oluyordu ama rahat şimdi 5.5 aylığız
balyavrum1 Minikannesi00 belki sen canım bedenden kaynaklıdır bende bilmiyorum bakalım denemek istiyorum sanırım küçük bi paket denerim 🙈 biz zaten sızdırmadıgı halde gümde 2 kıyafet değişiyoruz terden salyadan bide sızdırırsa yandık 😅
Dmt-01 balyavrum1 ben goon külotbez kullanmıştım gayet memnun kalmıştım valla şimdi primanın külot bezini sipariş verecem bakalım daha rahat oluyo bence bezini takmak
Sngl1223 balyavrum1 benim de eşim trendyoldan istemişti geçen ay işte yanlışlıkla bilmeden istemiş tabi gelince gördüm paketi açınca da mecbur kullanıyoruz ama memnun değilim son dönemde kaka pek yapmıyor yapınca da hemen değişiyorum beş dk içinde yani yoksa hemen sızar bi de gece tamamen pijamayı çıkarmak zorunda kalıyorsun değişmek için pek önermiyorum canım
balyavrum1 Sngl1223 hımm ben zaten her alt açmada kızımın üstünü yani alt pijamasını çorabını felan çıkardığım için o konuda zorlanmam da sızdırırsa o kötü çünkü son 3-4 gündür yaptığı kakalar hep sırtından çıkıyor mama sandalyesinde oturduğunda yapınca öyle oluyor gerçi ama bakalım sağol canım
Damla29 balyavrum1 molfix külot bez kullandım ama bi süre sonra sızdırma yapıyor erkek bebegim kaldırıp işediği için yanlardan sızıyordu günde 5 sefer üst değiştiğimizi bilirim bence ayakta olan bebek için daha ideal külot bez
balyavrum1 Damla29 ooo senin için baya zor oluyormus anlaşılan canım bende bakalım bi paket alıp deniycem inşllah memnun kalırım olmadı geri normale dönerim biz zaten gümde 2 kere üst değiştiriyoruz en az bide sızarsa yandık 🙈🙈🙈
Zumra_ balyavrum1 bende bu ay sleepy geçtim ilk baslarda pişik yaptı ama her bez değiştirilince yapıyor sonra rahat geldi bana gündüz cırtlı bez gece külot bez kullanıyorum şimdilik rahatız
balyavrum1 Zumra_ ben molfixden baybturco ya geçmiştim bir paket kullandık sonra geri molfize döndüm canım kızımın poposı molfixi sevdi diye değiştmiyorum artık molfixin külot bezini deniycem bakalım çoğu kişi memnun bende memnun kalırım inşallah
Asafalya58 balyavrum1 giydirmek biraz zor oluyor canım diğer türlü çok sıkıntı olmuyor ben zaten normal bezde de üzerini çıkarıyordum tamamen
Bura balyavrum1 kesinlikle al derim bizde de aynı problem vardı normal beze göre boyu daha uzun sırtına çıkmıyor artık
iamthed Kışın altını çıkarmak can sıkıcı oluyor ama yazın çok rahat. Zaten sıcak oluyor hava, hiçbir şey giydirmeden sadece külot bez takılıyoruz. Zaten normal bez altına bir şey giydirmeyince kayıyor. Ben hep sleepy kullandım memnunum
balyavrum1 iamthed hayırlısıyla bir yaz gelseydi de balkonda bari bi hava alsaydık benim de hayalim tek bez çıtçıtlı badi gezdirmek işte ama hayırlısı olsun 🙈🥰 deniycem bende külot bezi 👍👍