Pelin05 Kızlar bebeğimin sürekli gözüne kıl tüy toz gibi şeyler kaçıyor. Sizlerin de var mı böyle bir sıkıntınız. Varsa nasıl hallediyorsunuz?
Alyaduru Pelin05 bizde de oluyo etrafımdakiler hep gözüne sütünden sağ diyorlar ama ben cesaret edemedim 🤔
ozdenarda Alyaduru ben yapiyrm en guzel ilac anne sutu hatta bi ara capak sorunumx vardi surekli sutumle sildim hic birsey olmadi hemen gecti 24 saatte
Pelin05 Alyaduru bende duydum ama bende cesaret edemedim bir de serum fizyolojik felan diyorlar ama korkuyorum
Alyaduru Pelin05 serum fizyolojiksen süt daha iyi gibi sanki ama cesaret edemiyorum işte yanlış biley yapmak istemiyorum. Serum fizyolojik aldım üzerinde göz içim de nasıl yapılması gerek anlatıyor ama bilemedim yine de
ozdenarda Pelin05 yok canm genelde kaciyor kirpiklerinden ama ellemiyorum banyo yaptryrm eger alabilcegm bi yerdeyse gazli mendili ilik suyla yikayip serce parmagima sarip aliyrm sanji baticak gibime geliyo korkuyrm
Pelin05 ozdenarda kıllar zarar veriyormuş gibi geliyor o yüzden almak istiyorum gözünden ama nasıl alcam bilemiyorum ua
Pelin05 Alyaduru ben de cesaret edemiyorum çok korkuyorum ama kıllar da zarar veriyormuş gibi geliyor 😔
ozdenarda Pelin05 bende ucuna getrmeyi sagliyrm sonrada ilik suyla islatlms gazli bezle aliyrm icim daha rahat ediyor capak oldugndada sutumle temzliyrm
GokceOzkara Pelin05 ellememek gerekiyormuş ya gözüne zarar verilebilirmis kendi kendine çıkıyor zaten
Meliksahinannesi Pelin05 genelde karışmıyorum. Hatta hiç karışmıyorum. Arada serum fizyolojik ile yıkıyordum ama anne sütüne geçmeyi planlıyorum.