Ozcntugba Kızlar iyi geceler 38 günlük olduk bugün acemiliğimi daha üstümden atmış değilim iki saatte bir besleme yapıyorum kızıma kilo alımı ne çok hızlı ne çok yavaş ama şu iki gecedir beslemek için kurduğum alarmı duymuyorum yani 23.30 da son bulan beslenmeyi yeniden saat 01.00 da başlatmam gerekiyorken 03.00 da yaptım ama sonrası hep iki saatte bir kan şekerinde düşme olur mu tecrübeli anneler yardımcı olabilirler mi
Rayaas Ozcntugba Öncelikle saglikla büyüsün inşallah 🌺 Her iki saatte bir gayet ideal ☺️ her emmek istediğinde emzirin ❣️
Synmannesi Ozcntugba Canım bebeğin çok küçük lütfen saat başı emzirir hem sütün çoğalsın hem de bebek o verimli sütten içsin 2 saatte 1 çocuğu uyandırıp beslemen gerekiyor Allah korusun sarılık olmasın ben yarım saatte 40 dakikada 1 saatte 1 emzirirdim hem ne kadar çok içerse vücudundaki süt o kadar iyi terbiye olur o kadar çok sütün çoğalır
buselidunya Ozcntugba Sarılığı yoksa, inşallah yoktur. 2 saat normal evet 😌 bizim sarılık vardı 2 buçuk ayına kadar devam etmişti o yüzden 1 saat arayla emziriyordum ama sizin yoksa böyle devam edebilirsiniz💖
Ozgecee3 Ozcntugba bebegim 42 gunluk gunduzleri 1.5 saatte bir emiyor gecede emzirip uyutuyorum alarm falan kurmuyorum acikinca zaten kendisi agliyo.Yanilmiyosam emzirme sıkligımiz ayni gecen kontrole gittigimde doktor 1.5 saat bile gunduzleri icin cok fazla 2 3 saatte bir emzirsen yeter demisti
Melihinannesi1 Bence çocuğun yeterince büyümüş ve sarılık riskini atlatmış, o yüzden hiç alarm kurmana gerek yok ne zaman acikirsa o zaman uyansın, yoksa bu şekilde alışkanlık yapar sürekli kalkar geceleri
Ozcntugba Melihinannesi1 sarılığı daha yeni tatlattık ben de ondan çekiniyorum hafif de olsa var biraz
Ozcntugba Synmannesi sıkça emzirmeye gayret ediyorum ama sizin söylediğiniz de mantıklı neticede ne kadar emerse o kadar iyi ama saat edindi kendine gündüzleri iki gündür gece de uyuyor böyle ben de anlayamadım
Ozcntugba Daphnemom şu iki gecedir böyle oluyo aynen olmaz ama işte galiba aşırı stresliyim ilk hafta ani kilo kaybı yaşamıştık hep onun stresi
Ozcntugba buselidunya buselidunya 💕 daha yeni atlattık sayılır kaldı çok az doktorumuz iki saatte bir dedi hep bu şekilde devam ediyoruz ama bir saate indiği de oluyor gece emzirmelerinden çekinirdim hep nitekim iki gündür böyle oluyo 🤦🏻♀️ buselidunya
Eliflinammm Canım emzirme sürelerini uzun tutma ıkı saatı gecırmemeye calıs benım bebegım de su an 2 aylık oldu hep bu sekılde ılerledık sımdı bıraz bıraz uzamaya basladı emzırme saatlerı. Bazen acıktıklarını anlamıyorlar cok kucuk cunku kan şekerının dusme olasılıgı olabılıyor
Ozcntugba Eliflinammm evet iki saatte bir emmesi gerekiyor gündüzleri saat edindi kendiliğinden uyanıp emiyor çok şükür emme süresinde kimi zaman uzun kimi zaman daha kısa elimden geldiğince tutmaya çalışıyorum çok küçük söylediğiniz gibi sarılığı tekrarlamasın
Synmannesi Ozcntugba Vallahi öyle canım bol bol emzirir Allah’ım sütünü bol versin yararlı süt versin yediklerin süt olsun
Ozcntugba @Rayaas# amin inşallah 🥰 sizlerin yavrularınada sağlık versin rabbim 🌸 ne kadar isterse o kadar emsin yavrucum o halde☺️
Ozcntugba Daphnemom inşallah ❣️insan ister istemez panik oluyor suçluluk duygusu bazen yetememe hissi 🙄🤷🏻♀️
Zdk Arkadaşlar bu 2 saatte bir emzirme süresine ne kadar devam ediliyor? Bebeğim 21 günlük henüz merak ettim. Ne zaman ¾ saate açılıyor emzirme sıklığı??
Ozcntugba Ozgecee3 sanırım ilk üç ay olsa gerek sonra seyrekleşiyormuş benim de merak ettiğim bi konu aslında tecrübeli anneler görünce yardımcı olsunlar bize ☺️
Nesrinbtrk Merhaba 5.5 aylık oğlum var ikidir Dr tartıda biraz az kg almış diyor ama görüntü de gayet iyi kilosu tartıda da 7 kilo ve sütümün yetmediğini formül mama kullanmamı önerdi. Ama şimdi mama verince sanki emmeyi bırakacak gibi ne yapmalıyım? Aslında emerken yutma sesleri emdikten sonra keyfi çişli bez sayısı falan yerinde sütüm var
Ozcntugba Nesrinbtrk ben sütüme takviye mama veriyorum günde bir veya iki defa emiyor çok şükür mamayı da veriyorum kilo alabilmesi için çekinmenize gerek yok çok almadığı sürece sıkıntı olacağını zannetmiyorum doktorunuz önerdiyse başlayın isterseniz
Nesrinbtrk Ozcntugba ya inşallah bırakmaz emmeyi bugün daha ikinci gün mama da ama sanki emmeyi istemiyor gibi ya acıkmadığı için iştahlı emmiyor 😒