Mhmtaff Ecml33 canım gene senin ki iyimiş bizde yakında 4 aylık olucaz 12 de yatsa elimi öper başıma koyarım gece 4 te geçiyor derin uykuya kafayı yiycem valla 😏
masal28 dilara92 5 ay 28 günlük🥰 ama aralıksız uyumuyo tabi😂 gece 1-2 de kalkıyor, sonra 4-5 gibi kalkıyor sonrada sabah uyanıyor☺️ 2 aylıktan beri 9 da uyutmaya başladım inşallah hep böyle devam eder😂 sizin nasıl?
dilara92 masal28 benim bebeğim alerjik ondan uykularında sıkıntı oluyor biraz.4.ay atagımız bitti bir iki gün önce ama henüz pek düzelmedi. Uyuma saati 20.45-21.30 arası genelde(ama 1-2 kere uyanıyor derin uykuya geçene kadar) sonrası belirsiz 3-4 kere kalkıyor. Sabahta 6da kalkıyordu onu şimdi 7.30-08.10a çektik 1 haftadır (inşallah bozulmaz😬)Bir ara 2 kere kalktıgı dönem vardı 1 haftacık değerini bilememişim 😬
UrasnAnnsi BirAnneBirBebekkkKk vallahı bu aralar emme için kalkınca sar basa tekrar uyut oluyoruz🤦🏻♀️
dilara92 masal28 yani bugün 7.45te kalktı mesela ama ben hep pış pış yapıyorum sabahları özellikle yoksa uyanıyor :( saglıklı olsunlarda 🤗🤗
Ummduha Morfrenk bir saat belirleyip uyutuyor muydunuz? e peki mesela 10 da uyutunca kendisi bir saate kalkınca napıyodunuz
Morfrenk Ummduha evet 9buçuk uyku saati. Uzun bir süre ilk 1 saat sonra uyandı zaten ben sallayarak uyutuyorum, sallamaya devam ettim uyandığında ilgisini çekecek bir şey yapmadan, loş ışığında ninniyle sallamaya devam
Ikraamom Linamommg sabah 6 bilemedin 7 1 haftadır böyleyiz sabah 6 da 7 de yatıyor akşam taa 7 de kalkıyor