Hasev2707 Kızlar oğlum 1 yaşına girecek işe başlamak lazim bakıcıya vericem yanlız bakıcı evine istiyor 50 yaşlarında ücret olacak ne veriyorsunuz pisa ne durumda yardımcı olursanız sevinirim
Denizarass Hasev2707 Ben Kırıkkale’de oturuyorum küçük bir şehir. Benim evimde bakıcak 1200 e anlaştık.Bir bucuk saat süt iznim olacak, sonrasında arttırıcaz.
Hasev2707 Arkadaşım piyasa neyse o fiyata baktır dedi ama ne durumda bilmiyorum ne kadara baktiriyosunuz
3children1mom Burda bir postta okumuştum 5 bin lira veriyormuş. Sirf çocuk bakımına öyle demişti ev işlerini de kendi yapıyormuş falan 🤔 Ne kadar doğru bilemem gelirler şimdi üstte kalsın 😃
Olric11 Hasev2707 malesef çok ha birde sigorta durumu var aranızda anlaşırsanız yapmazsın bizim burda böyle.
3children1mom Hasev2707 Nerde yaşadığına da bağlı tabi 😂 Ama genelde öyle ha yok konu komşu bulurum ev hanımı dersen başka deneyimli bakıcılar aza kanaat etmez 😜
Utkucan Hasev2707 işte onuda anlaşmak lazım geçen gün arkadaş bu işleri ben yaparım 1500 verelim dedi kadın kabul etmedi malesef
Woody Hasev2707 850 çok çok az. 1500 en kötü yerde. Ayrıca kendi evinizde bakacak birini arayın derim. Başka evde yediği içtiği oynadıfı yattıgı kalktıgı dert.sabah belki uyuyor olacak. Siz uyandıracaksınız götürmek için vs
Canansena Hasev2707 5 yıl önce bir tanıdığım çocuğuna bakıcı tutmuştu 800 tl ye şimdi baya yüksek ücretle bakıyorlardır büyük ihtimal
CanselK Hasev2707 Bazı şehirlerde bakıcı yardımı veriliyor bi araştır istersen. Ama bakıcının belgesi olması gerekiyor
Merve43 Hasev2707 balikesirde yaşıyorum 1bucuk yaşında kızım 8de geliyor 5e doğru çıkıyor kızım 2 gibi öyle uykusuna yatınca 2 çeşit yemeğimizi de yapıyor çamaşır filan varsa aşıyor 1500e anlaşmıştık icim rahat etmedi 1600 yaptım bu ay
Hasev2707 Merve43 eve gelmeyi kabul etmedi kadının evine bırakılan 8 den 4 e kadar bakicak bilmiyorum artık Allah iyi insanlarla karşılaştırsın insan çocuğuma iyi bakışında gerisi önemli deil diyor ama maddiyatta şu devirde baya diplerde bilemiyorum Allah yardımcımız olsun