Blackcloud OzgeOzkan Rica ederim, biraz ağır evet ama videonun yan tarafında hareketleri yapamazsan diye basit halinide eklemiş, zorlanırım diyorsan leslie öneririm daha basit, istediğin kiloya vücuda ulaşana kadar devam canım.
Ayseannesi Blackcloud chloe nedir internette araştırdım bi YouTuber dan başka bşy bulamadım çok merak ettim
Kulahci Blackcloud iyi gibi ilk hafta heryerden 3er cm inceldim bakalım bu hafta nasıl olacak 😁 sen kaçıncı gündesin
Dgndrmz Blackcloud gider gider merak etme en çokta çocuk yürümeye başlayınca gidiyo ben oğlum yürümeye başladıgımda bide pat pat düşüyodu peşimde koşucam diye 4 kilo vermiştim mis gibi 47 ye düşmüştüm sonra 50 ye çıktım geri. Bi ara iştahım açılmıştı durduk yere tartıda 52 görünce sinir oldum Allahım insallah 50 ye sabitlenmişimdir uzun süredir tartılmıyorm 🤦♀️ Ama maalesef o giden göbek geri geldi biraz kilo alıyom göbek çıkıyo. Adının chloe oldugunu bılmıyodum ama instada takip ettiğim sayfalardaki bütün alt karın videolarını uyguluyorm bu sıra taktım bende spora. Spor yapmayı da aslında cok seviyorm çok yatkınım düşe kalka falan değil ha keyifle yapıyorm ama gece yapıyorm bazen uyku cok bastırıyo yapmıyorm oğlum 22 aylık zaten oructan gunduz yapamam iftar snrası da spor yaptıgımda oğlum izliyo beni snra üstüme atlıyo bazen kötü bişey oluyo sanıyo ağlayıp sarılıyo yapmayım diye 😂😂gece 1 gibi yapıyorm dün yapamadm mesela. Ama hiç bitki çayı kullanmadım artık memeyide bıraktıgımız için kullanıcam bende netten baktım dediğiniz çaya bayag begenilmiş çay nerden alıyosunuz peki? Günde kaç tane içiyosunuz
Blackcloud Dgndrmz Günde 1 yada 2 fincan içmen yeterli canım, ben yemeksepeti bana bi den almıştım, bebeğim 15 aylık yürüyor çoktan ama ben daha kilo veremedim.🤭🙈😂
Dgndrmz Blackcloud netten aldın yani tamam kuzum bende bi alıyım deneyim :) ozaman sizinki benim oğlan kadar yaramaz değilmiş demekki 😂 ya da ben cok pimpirikliyim ve oğlum anne hastası peşinde dolandırıyodu valla beni 😂
mrana Blackcloud bende yapıyorum weight lose programını 15.gündeyim ölçmedm ama inceldigimi farkedyrm diyet yapmıyorum emzirdiğim için ama dikkat ediyorum yediklerime