Blackcloud Düşe kalka, eğri büğrü, yılmadan yaptım, bitki çayımı içtim şimdide maden suyumu içip yatacağım inşAllah, tabi suyumu eksik etmedim.🤩 Gidecek bu kilolar.💪🏻😆
elifhanimm Blackcloud verirsin kuzum bu azimle. Ama en çok sabah saatlerinde spor etkisini gösterir ,daha doğrusu günniçinde yaptığından daha fazla:)
Dn123 Blackcloud aradığım motivasyon. Vallahi ne güzel egzersiz ler yapardım simdi hic halim kalmıyor sahurda hele hic yapamam herhalde bacaklarıma beton döküyorlar gibi
Blackcloud Kuzum2122 Emziriyor musun, çayın adı Herby Detox Tea bilindik bir çay bu instagram çayıda değil hem?
Blackcloud elifhanimm Çiçeğim valla gündüz vaktim kalmıyor spor yapmaya, eve, bebenin peşine koşturmaktan.🤭
elifhanimm Blackcloud çok haklısın, sabahları 50 kez atla en azından hem çok uzun sürmez çok etkili kardiyo uf yağlr mağlr bırak bacaklara inanılmaz iyi geliyor hem eğlenceli hem basit
Feryal Blackcloud Ramazanda biraz motivasyon düşüklüğü oldu bende. İftar öncesi çoğu zaman bebeden fırsat bulamıyorum ve kendimi güçsüz hissediyorum. İftar sonrası da içimden gelmiyor, halsizlik çöküyor. Bir şeyler yapmak istiyorum aslında ama yeterli gazım yok sanırım. Ramazan sonrası için ya nasip 💪
reynwoman Blackcloud yaaa bir türlü yapamıyorum hep niyetlendim yarım kalıyo bebe durmuyo ağlıyo başına kırk kere git gel derken heves kalmıyor 😔 siz hangisini yapıyorsunuz fayda gördünüz mü özellikle basen bacak için bildiğiniz var mı 😊
Iremdoga Blackcloud bugun başladım 2 haftalık shared programa 1 mlde leslie yaptım üstüne bu kiloların gitmesi şart gaza getirelimmm blrbimizi 🤪🤪
Blackcloud Kuzum2122 İçme canım, içinde kiraz sapı, mate gibi bitkiler var kullanma sütünü etkilemesin, bende emziriyorum ama bebem 15 aylık.