Ayca_ogun1 Bebeğim 8 aylık hiç uyumak istemiyor hep mız mız ağlıyor sizce atakmı ne kadar sürüyor bu atak
bhrcpt Ayca_ogun1 bizimki 1 hafta sürdü tam sonra bir anda uslandı pamuk gibi oldu. Şimdi 8 ay 10 günlük
OncedenGurme Ayca_ogun1 8 ay 16 günlük bebeğim. Son 3-4 gündür eski düzenine döndü. Yemek yemedi, uyumadı, oyun oynamadı. Açıkçası 4. aydan daha zordu benim için 🙄
Vedq Ayca_ogun1 bizimki 8 ay 11 gunluk vla 12 gundir ic uyymuyor gece gunduz toplam 7 saat ancak uyur . Vla oruclu halde bitiyorum
Mom076 Ayca_ogun1 offfff hıc sormayın o sesız hıc ağlamayan bebek gıttı yerıne mız mız yerde kucakta aglayan bır bebek geldı 2 aylıktan berı gece hıc kalkmayan bebek sımdı zorla yatırıyorum gece kac kere kalkar ve ıstahsız😓
Ayca_ogun1 bhrcpt bizim başlarda yoktu şuan 8 ay 15 günlüğüz 3-4 gündür böyle emerken bile ağlıyor vuruyor birde
Beren-2020 8 Ay 12 günlük kizim 10 gündür asiri huysuz ve kucagimdan asla inmek istemiyor. Gündüz de 2 saat anca uyuyor
Ayca_ogun1 Beren-2020 benimki hiç uyumak istemiyor yalnız kalmak hiç istemiyor önceden çizgi film izlerdi yalnız dururdu şimdi hiç istemiyor yemek bile rahat yiyemiyoruz
Ayca_ogun1 OncedenGurme Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten hiç yalnız kalmak istemiyor, bazen emmek bile istemiyor,uyku için direniyor bizim 4.ayda çok zordu açıkçası ya
Beren-2020 Ayca_ogun1 ayy 4.ay atağında sütüm kesildi benim resmen daha da gelmedi. Sabırla bekleyeceğiz atakların bitmesini
Ayca_ogun1 Vedq biz öyleyiz hiç gündüz uyumuyor direniyor gecede 12 den önce uyumuyor hiç birşeyden de memnun olmuyor
Tugcesilam Ayca_ogun1 ahhh biz daha 5 aylıgız şu ataktan bi cıkamadık bnm kızımında uykusu var ama uyumamak icşn direniyor
Ayca_ogun1 Tugcesilam Allah yardımcımız olsun bitmiyor hiç bu ataklar durup durup bagrıyor hiç birşeyden memnun olmuyor
Tugcesilam Ayca_ogun1 al bendende okadar cnm cıglık cıglıgına şimdiye kadar hic ayagımda sallamamıştım şimdi arada bir ayagımda sallıyorum
Sunabay Ayca_ogun1 biz de şuan 8 ay 4 günlüğüz bizim sekiz ay atağı geçti şükür .şuan emerek uyumayı bıraktırma aşamasındayız
Ayca_ogun1 Tugcesilam ne yaparsak yapalım uyumak için çırpınıyor sanki onu kesiyoruz gibi ağlıyor sağolsun eşimde yardımcı oluyor ama naparsak yapalım uyumuyor