Sariballim Ozlem06 bizimki evde öğlene kadar uyur mal gibi evde otururuz bi pazarda sen cocukşa bütün hafta evdesin dısarı cıkalım demez keske çalıssa bişey fark etmez cünkü ne sohbet eder ne bişey yapar
Dk16 Ozlem06 bizim haftasonumuz yok arada cumartesileri kendine tatil tutar ama her zaman değil Kendisi taksi şöförü ve ne kadar çalışırsa o kadar kazanır mantığı Mecbur çalışıyor eşim ve her sabah 5 te kalkarız 🙂
habibe_omerasaf Ozlem06 eşim polis Cumartesi Pazar dahil bayram, yılbaşı hiç bir tatili yok😐 Belki sizin eşinizin o tatilleri vardır en azından 🌸
Ozlem06 Melismetee valla canim bebek oldugundan beri hafta sonu nedir bilmiyorum soyle uyumak istiyorum ama nerdee,ee kocada ise gidiyor biz evde cok sıkıcı bunaliyorum hava cok guzel
Sedefbxl Sariballim benımkıde oyle bızı bı gezdır derım zaten bı pazarım var dınlenıcem der adamı catlatır boylesı
Melismetee Ozlem06 millet storylere bakıyoruz anca geziyorlar zaten hep gözüme batar oldu biz çıkamıyoruz ya :)
Glyykt Ozlem06 bnmkide 1 saat önce çıktı sabah kahvaltıda yanimdat akşam 5 ..6 gjbi gliyo hiç guzell değil tek başıma kalıyorum bi pazar günümüz var onunda içine .......😣 istese gitmeye bilir ama tam bi iskolik