Öyle korkunçtuki gerçekten , her anne mutlaka hayatında 1 defa boğulma ve tıkanmaya karşı mutlaka videolar izlemeli yada eğitim almalı. bunu bugün ikizlerimin biri uykusunda aniden tıkanıp can çekişirken anladim yazarken bile ağlıyorum 😢 bugun ogluma müdahale etmeyi bilmeseydim tesadüfen bir kere izlemis olmasaydım o eğitim videolarından sonuçları kötü olurdu . Yavrumu kaybetmeyle burun buruna kaldım, bir yanim titrerken bir yanım kendimden baska kimse onu kurtaramaz diye soguk kanlılıkla mudahale etti. Kızlar ne olur bana olmaz demeyin, bir kere bebeklerde tam tikanma bogulma mudahalesi videolari izleyin aklinizda kalsin. hayatin ne getirecegi belli degil benim bebeğimi oylesine izledigim o video kurtardi 🤲🏻 Rabbim bana bağışladı ikizlerim 2.5 aylık henüz cok balgamlari var ve sürekli zorlaniyorlar balgamli bebek anneleri özellikle dikkat etsin. balgam belasindan kurtulamadık bir türlü bu konuda onerisi olanlarında önerisini yazmasını beklerim. Anneler bilinclensin diye paylaşmak istedim 🎈🧸