Gokce1504 Kızlar mastit olduğunuz vücudunuzda kırgınlık, romatizma gibi ağrılar falan oldu mu? Üşüme geliyor bana ama. Koronadan ayırt edemiyorum stresten çok başımda ağrıdı😭
Mavibattaniye Gokce1504 bende dediklerin olmustu goguste bi yerde sut birikiyor ya orasi da sicacik oluyor
maggie Gokce1504 evet 2 gün önce mastittim mahvetti beni çok halsiz bırakıyor vücudun sızlar gibi oluyor kırgınlık oluyor her mastit olduğumda korona oldum sanıyorum ben de 😂
alyn Gokce1504 bendede ateş titreme üşüme olmuştu 38 ateş. parol içtim duş aldım 3 4 kere tarakla tarayın demişlerdi ve çok sık emzirdim sağım yapın emerken bebek o bezelere bastırın ben annemde kalmıştım bebeği bile taşıtacak gücüm yoktu iki gün sürdü geçti
Gokce1504 Mavibattaniye böyle kollarınızda falan romatizma gibi sızlama oldu mu? 10 gün önce koronalı biriyle temasta bulundum şuan ayırt edemiyorum. Her yerimde sızlıyor😭 bebeğim 8 günlük daha
Mavibattaniye Gokce1504 usuttugunde nasil tum vucudun kirilir oyleydim yani sadece kol bacak ayirt ettigimi hatirlamiyorum cok uzun zaman onceydi
Gokce1504 Mavibattaniye ah allahım mastite bile seviniyorum korona olmayayım da bebeğim daha çok küçük😭
Gokce1504 maggie evet evettt sızladı her yerim başımda stresten ağrıdı baya. 10 gün oldu korona olsam çıkardı diyorum ama yine de çok korktum 😭
Hum34 Göğüslerinizde sıkınca ağrı var mı ? Elinize top gibi bir şeyler geliyor mu ? Kızarıklık var mı ? Bunlar en belirgin özellikleridir.
maggie Gokce1504 yalnız göğsünüzü hemen boşaltmanız gerekiyor mastit ilerlemeden duşa girin sıcağa yakın ılıksuyla masaj yapın duş jeliyle yumuşatın elinizle sağın iyice biliyorum çok acıyor ama yapmak zorundasınız göğsünüz yumuşayana kadar
Gokce1504 maggie yaptım canım bi şeye sıcak su koydum yavaş yavaş akıttım ama hemen doluyor😭 korona oldum diye de tüm gün çok moralim bozuktu. Parmaklarım falan ağrıyor resmen eklem ağrısı😓
maggie Gokce1504 sık sık emzir ve elinle sağ dolu olmasın göğsün benim en son olduğum 3 gün sürdü maalesef sabır
Dezehs Gokce1504 evet cnm ateş sızlama titreme hep oldu bende Ters emzirme dene cnm süt kanalı hemem açılsın
Gokce1504 Dezehs bahsettiğin sızlama böyle sanki bi şeyler batıyor gibi dimi vücuduna ay çok korkuyorum ya😓