Gin Elifsumm01 benim eşim olmuştu galiba. Daha doğrusu onun dizinde birden fazla problem vardı. Sorunuz nedir?
Aysenurse Elifsumm01 benimde sağ dizim çok ağrıyor uzun zamandır sizin ne sikayetiniz vardı nasil teşhis kondu
Zehraoztrk Gin merhaba ameliyat sonrasında neler yaşadınız nasıl bir süreçtir bende şuan 6. Günümdeyim ne yapmam gerekiyor acaba
Elifsumm01 Elifsumm01 saolun bende merak ediyorum ameliyat olduktan sonra iyi olan var mı boşa bıçak altına yatmak da istemiyorum kizim da küçük
Elifsumm01 Gin annem rahatsız bakamaz kiz kardeşim küçük eşim de işe gidiyor gelince ilgilenir herhalde
Elifsumm01 Aysenurse ben dizime darbe aldim bir yere cok sağlam çarptım. Genelde spor yapan kişilerde oluyormuş bu çapraz bağlarda kopma ama ne bileyim. Sızlıyor hareketlerim kısıtlı fazla ayakta duramıyorum
Htcnrgzl Elifsumm01 Benim kardeşim sporcu 2 bacağından oldu çapraz bağ kopması menüsküs yırtılması üstelik yedek bağ lari da koptuğu için metal çıpa ve yapay bağ takıldı gerçekten sizi korkutmak istemiyorum bizim durum farklı ama çok özen isteyen bir süreç
Elifsumm01 Htcnrgzl cok dikkat etmek lazım ben bu cocukla nasıl yaparım nasıl dikkat ederim bilmiyorum ağrısına ilac çare değil bilmoyorjm ya
Htcnrgzl Elifsumm01 Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah sizede kolaylıklar sabırlar versin inşallah