Ayazmoms Burda oluyorum 3 aylık 7500 kg olan bebekler varmış benimki çok mu zayıf ya 5 aylıkken 7500 kiloydu. Şuan da düzgün de yiyip içmiyor zaten kesin kilo olmadı bu ay 😔😔😔 çok mu takıntılıyım Allah’ım kafayı yicem ben ya
Bugrababy Ayazmoms benim bebeğim de o kilodaydı 5 aylıkken. Şuan 9.300 gr 8bucuk aylık. 3 aylık 7500 olanların çoğu mama ile veya bebeklerinin doğum kilosu fazla yada anne sütü fazla yarıyor. Önemli olan sağlıklı olması ve doktorun ne dediği.
Minikkediiiy Ayazmoms benimki bir yaşında 9400 yiyor da maşallah yetişkin gibi hemde ama almıyor yapısı bu fit
Minikkediiiy Ayazmoms Bende çok üzülüyorum ama napabilirim sağlıklı ya binada şükür görsen kaburgaları elime batıyor resmen çocuğumun :((( ama aşırı hareketli
Ayazmoms maslliya58 valla bu gidişle bizimde öyle olacak gibi çünkü 3-4 gündür hiç düzgün yemiyor içmiyor bile
Ayazmoms Minikkediiiy bizimki de öyle. Acaba zayıfladı mı diye düşünüyorum yemiyor çünkü 3-4 gündür. Çok canım sıkılıyor. Çok huysuz ağlayıp duruyor damakları da çok sertleşmiş diş mi çıkartacak anlamadım
Minikkediiiy Ayazmoms Aynen diş etkiliyor iştahı bizimkide diş zamanı yemez ve altı disimiz var suan 6 tane de yolda geceleri çok ağlıyoruz yine