Sdanrr Bu markadan siyah yada gri düz renk. Yenidoğan aparatı taşıma çantası vs iyi durumda olup satmayı düşünen var mı ? Fiyatı normalde 160-190 arası lütfen buna göre 2.el fiyatı verin.
Paytenn Sdanrr bnde mamadusbaby var cnm hiç kullanmadım evde bi kere denemeye takmıştık içinde çok ağlayınca dışarda takmaya cesaret edemedm duruyo öyle
Aysee Sdanrr benim solomombaby markalı mavi renk var 100 TL yenidoğan aparatı taşıma çantası var resim atabilirim istersen
Nebicimanne Sdanrr daha yeni aldim 200 liraya geldi fiyat bilgisini guncelleyelim 160 filan degil yani😂
Paytenn Sdanrr @ElifHazal siyah üzernde minik desenleri var resim atabilirim 190a almıstım 140 a veririm
MerveCinarKaya Aysee satılmadıysa mrwklkl@gmail.com bu adrese foto atar mısınız ? İnstagram kullanmıyorum
Sdanrr Nebicimanne canım istersen instagramdan sor. Yenidoğan seti 194 lira. Yenidoğan aparatı olmayanlar 169 lira.
pasaminannesi06 Solomobaby bende. Var yenidoğan aparatla sadece bir kere kullandım hevesle aldım ama kullanamadil 180 tl aldım mavi düz 100 tl verebilirim
pasaminannesi06 Selma42 oglum sevmedi kanguru durmadı içinde hic ağladı durdu aslında dr onaylı aldık duruşu m durusu emniyetli ama sağolsun cok huysuz bir oğlum oldugunicin sadece kucakta bebek aranasında bike durmuyor
Selma42 pasaminannesi06 tamam yazmışsınız modeli. Aslında muallakta kaldığım bir modeldi ve Ankara bayisinde olmadığını söylediler. Eşim bu şekilde alışverişe genelde karşı ama bi konuşup size döneyim
Selma42 pasaminannesi06 bu şekilde yani firma değilde kişisel satışlarda kapıda ödemeli olabiliyor mu? Firmalardan bile bir iki alışverişimiz ancak oldu haliyle biraz tereddüt ediyorum anlayışla karşılayacağınızı umuyorum 😊