dua-35-48 Perilla bizde kullandık evet iştah açıyor bu bir gerçek fakat benim kızım yemek yemeyi sevmediği için kullandığımız süreçte gece emmelerimiz fazlasıyla çoğalmıştı , süte düştü daha çok o sebepten bırakmıştım , şimdi mollers kullanıyorum memnunum 🌸
Perilla Fatmacicek Gercekten etkili mi peki gunde bir defa tok karnina verildigini soylemiş eczanedeki arkadaş ne kadar surdu tahmini iştahin gelmesi
Fatmacicek Aynen günde bir defa sonrasında su içirmek kaydıyla . Yaklaşık 1 hafta sonra etkisini gördük . 1 aya yakın kullandık . Şimdi diş çıkarma zamanı iştahsız ama geçici süreç .
Perilla Fatmacicek Yaa oh içim rahatladı cunku 13 aylik bebegim 9500 kg boy 74 cm ve hic yemiyor ne verirsem atiyor cok sagolun ⚘
EdileBudu Fatmacicek Doktorumuz balık yağını 1 yaşından sonra önermişti Tok karnına değil mi ? Bu arada 2 yaşındayız
Fatmacicek EdileBudu evet tok karnına ama iki günde bir veriyorum ben 1 tatlı kaşığı kadar . Bizim erken başladık
Htcnrgzl Perilla hiç sormayın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bizimki 4 aylık 5kg 250 gr daha ayda1 kg almadı hep 300-400
Perilla Fatmacicek möllers sitesinden yorumlara baktim 3_4 yas ustu diyo kndi icinde ayruliyo mu acaba daha erken kullanmak icin