Ikizzannesi20 Merhaba güzel anneler 😊 ikizlerim 11 aylık oldular ve odalarını ayırmaya karar verdik. Nasıl ayirmaliyim ve bebek telsizine gerek var mı . Siz nasıl ayırdınız bilmem gereken şeyler varsa söylerseniz sevinirim 😊😊 şimdiden teşekkür ederim 😇
Mirac_21032019 Ikizzannesi20 bebek telsizi benim dogdugundan beri elim ayagim resmen onsuz bi hayat dusunemiyorum🤭ayrilmaz ikiliyiz
Fun Ikizzannesi20 telsiz yerine oda güvenlik kamerası alabilirsiniz. Benim doğduğundan beri onsuz yapamaz oldum
Cheddar Ikizzannesi20 ikiz oldukları için bence gerekli kamera 😅 ben kızımda gerek duymadım. Uyku arkadaşı edinerek önce gündüz uykuları sonra gece uykularında ayırabilirsiniz
ikizlerinannesi2985 Ikizzannesi20 benimkiler 4 aylık ve bi kaç ay sonra biz de ayıracagız ama telsiz muhakkak alın bence. Şuanda bile elim ayağım telsiz. Kameralar çook pahalı bütçeniz yeterse alın tabi de hiç olmadı telsiz bulundurun bence😊
Ikizzannesi20 Mirac_21032019 bende düşünüyorum ama kameralı mi yoksa sadece sesli mi olmalı bilemiyorum karar veremedim
Ikizzannesi20 Fun teşekkürlerimi araştırayım bi bütçenize uygun birşey bulursak almalıyım ve bu nereden almam daha guveli trendyol dan söylesem olur mu ki acaba
Ikizzannesi20 Cheddar teşekkürler canım 😀 uyku arkadaşımız var çok şükür gece ve gündüzü ayird ediyorlar fakat disimiz cikmadi uykularımız şuan düzeldi ama bozuluyor gece uyanma sikligimiz artıyor bu yüzden almalimi yıl bilmiyorum ama araştırma yapıyorum
Eloss Ikizzannesi20 A101 ve bime kamera geliyor hatta telsizden 30 40 tl fiyatla . Ben aldım gayet iyi .
Mirac_21032019 Ikizzannesi20 kamerali olmasi daha guzel.Bebevo oneririm size 3 senedir sorunsuz kullaniyorum ve fiyat olarakta daha uygun.
Ikizzannesi20 ikizlerinannesi2985 evet eşimle konuştum alalım dedi ama nereden alacagimizı bilmiyorum hangi internet sitesinden getirtebilirim 😊😊
Ikizzannesi20 ikizlerinannesi2985 uyku arkadaşımız bebeklerin yanında yani gece durması gereken pelus organik yada bezden bebek hayvan oluyor 😊😊
ikizlerinannesi2985 Ikizzannesi20 ben trendyoldan aldım😊 herşeyimi trendyoldan aldığım için hiç sıkıntı yaşamadım
Mom62636362 Ikizzannesi20 İkizlerim 5 aylıktan beri kendi odalarındalar, ne telsiz ne de kamera aldım, gerek duymadım ☺️
ikizlerinannesi2985 Ikizzannesi20 loobex marka aldım canım. Görümcemin tavsiyesiyle aldım ben de bu markayı. En ufak sesi veriyor, tavsiye ederim😊
ikizlerinannesi2985 Ikizzannesi20 rica ederim canım😊 letgo da falan 2.elleri de var. Oraya da bak istersen