Tugcesilam İyi geceler anneler ben damacana saka suyu kullanıyorumm ama bu 2’dir aldıgımda caycıda kireclenme yapıyor ve ben yemek cay herşeyi temiz suyla yaparım suda tuhaflık var sanırım ne su kullanıcam bana yardımcı olurmusunuz ?
Maviyesil121212 Tugcesilam valla arıtıcı taktırdık mis gibi yemeklerde çaydanlıkta ütüde hepsinde kullanıyorum 1 yıldır hiç kireçlenme yapmadı. Cok güvenilir hijyenik değil diyorlar ama damacanalar ne kadar hijyenik tartışılır
Organikumos Tugcesilam kuzum ben bisu uygulamasından hayat su söylüyorum orada hangi markaların hangi ph larda olduğu yazıyor sakanın ph değeri çok kötü başka bir marka alman daha iyi olur 👌🏻
Simiyy Günahları boynuna ama bizim evin köşede boş bi ev var saka su damacanaları dolu biz eşimle evin bahçesinden doldurup doldurup götürüyo mu bunlar niye biriktiriyolar burda diye çok işkilleniyoz ama belki başka bi sebeptende olabilir kesin demiyorum
Sevda44 Tugcesilam saka su berbat bir su tadıdaa kötü kokuyor su içemedim resmen ama getirde kuzey su var o suyu alalı bn su içmeyen biriydim günde en az 1 litre 2 litrw içiyorum