Gokce_46 Hanımlar Ben aldırsanız lazerle mi yoksa cerrahi müfdale ile mi aldırdınız Hangisini tavsiye edersiniz Ben aldırmanın bir sakıncası var mı acaba
Senemmm11 Gokce_46 bi arkadaşım aldırmısti iki kaşının ortasında vardı siyah ben çok rahatsız ediyordu onu aldırdı sadece bi bant yapistirmislardi yerine onuda 1 hafta sonra falan çıkardı
Bebitom_3 Gokce_46 eğer rengi ve şekli değişiyorsa doktor zaten almayı öneriyor bana genel cerrah almıştı
yiyidom Gokce_46 benleri plastil Gokce_46 ben güzellik merkezinde 5 benimi lazerle aldırdım biraz büyük olan benim maalesef köklüymüş tekrar çıktı. Ameliyat tercih edecekseniz plastik cerrahi alıyor devlet Hastanesi’nde
Gokce_46 Zekimurendebizigorecekmi Ya büyüdü baya küçükkkrn gerekli görmüyordum ama şuna biraz rahatsız ediyor ama riskleri varsa almam ama işte büyüyor
Zekimurendebizigorecekmi canyarim Alınan Benin yapısı , yerleştiği yerde ki ne var sinir mi damar mı arter mi .. yada Benin yapısı patolojisi ne mesela ..
Zekimurendebizigorecekmi NiDaAli_o Benin yapısı önemli canım nerede olduğu iyi huylu kötü huylu bişey mi
Gokce_46 Zekimurendebizigorecekmi büyüyen bi ben aldırılmalı mı acaba eğer sinir üzerinde falansa aldırmam
NiDaAli_o Zekimurendebizigorecekmi anladım canm boynumda sürekli çıkıyordu aldırıyorum yine çıkıyor bende saldım
Gokce_46 Zekimurendebizigorecekmi doktora gitmedim daha gidersem eğer önce bi dermatoloji ya da cildiyeye gidip bilgi alacağım
endlesslove Zekimurendebizigorecekmi 🙄 ama zaten bunu yapanlar hastanede yapıyor. Birde istanbulun önemli ve sayılı hastanelerinden biri bilgilendirme olarak post paylaşmış, et beni alımı zararsızdır diye.. Benin iyi huylusu kötü huylusu da varmış bilmiyordum bunu
Zekimurendebizigorecekmi Gokce_46 O zaman bence de ilk önce yapısına bi baktırın derim bi örnek falan alırlar
Zekimurendebizigorecekmi canyarim Anladım canım ama dediğim gibi yapısına ve altından neler geçtiğine bağlı . Kimi ben sinir üzerine yerleşiyor sıkıntı oluyor
Zekimurendebizigorecekmi NiDaAli_o Alla alla hiç patolojiye gönderelim de neymiş bu diye sormamakta enteresan 😬 Bizde ne alınsa hemen patolojiye gider
TuruncuLimon NiDaAli_o azimin zaferi 😂 şaka bi yana benimde çenemin tam altında kocaman siyah bir ben var ve git gide büyüyor bende aldırmak istiyorum artık sinirlerimi bozmaya başladı çünkü üstünde 2 tanede kalın tüt çıkıyor 😩