Banu_alper Gfgfd hep android kullanmostim iphone kullanamam diyordum bir gun gectim iphone o gunden sonra elime android almam 😂 kaldiki ben 6s kullanip memnunsam siz hayli hayli memnun kalirsiniz insallah 2. Cocuguktan sonra terfi edicem bende 😂
Kuzey06 Gfgfd annem kullaniyor memnun degil daha once 8 kullaniyordu. İphone serilerinde bazilari cok tutar bazilari tutmaz mesela ben x kullaniyorum asiri memnunum 11 den de memnun olanlar var.
birkusannesi Ay pardon sordum da onu ki düz 12 proymuş onunki çok ağır ve hatları çok sertmiş normal ıphoneler de köşeler acıtmıyor bunda sivri olduğu için acıtıyormuş ama max daha hafif daha kullanışlı dedi 🌸
Miyauw Gfgfd ben kullanıyorum memnunum. Eskiden de iPhone kullanıyordum zaten pek fark var mı dersen o kadar da yok bence
Banu_alper Gfgfd androidden gecince bir zor geliyor offlayif pufluyor insan bu ne bicim diye ama bir haftada alisiyorsun sonra digerlerine bunlar telefon mu diyorsun😂
Kuzey06 Gfgfd onuda cevremde cok kullananlar var hep memnunlar. Ama iPhone bagimlilik yapiyor haberin olsun 😂
Banu_alper Gfgfd insallah esimde 11 var gayet memnun kamerasi fotograf makinasi gibi imkan varsa sizde iphonelu olun rahat edin 😂😂😂
mom073 Gfgfd ben 12 pro kullanıyorum memnunum yani X den geçtim gayet güzel özellikle kamerası çok iyi
rameade55 11 kullanıyorum çok memnunum Yani telefondan fazlası hele kamerası varya Makinadan farksız😍