Deletedmom_52 Hayırlı geceler hanımlar, asperox kullanıpta memnun kalan var mı? Kullandıysanız nerelerde kullandınız? Şimdiden teşekkürler 🌸
afraninannesii Deletedmom_52 reklamlardan görüp aldım. hiçbir işe yaramıyor onun yerine rossmanda satılan domol var. onu tavsiye ederim🥰
Nezzz_ Deletedmom_52 kullandim fakat ise yaramadi normal yağ sokuculer daha iyi sarı renk oldugundan yaglarin ciktiginda goremiyrm😀😀
Emirin_Annesi10 Deletedmom_52 asperox sarı güç aldım mutfak dolabı ve aspiratörün içinde kullandım yağları söküp attı çok memnun kaldım
16022019 Canım domol fırın köpüğü al, örneğin ocakların hepsini aç 1 dk sonra kapat sık çıkan yağa inanamıycaksın. Ben hergün temizlememe rağmen çıktı baya. Tencere altlarını da aynı şekilde ısıtıp sık miss. Asperox hiç işe yaramıyor
Deletedmom_52 Şaşırdım bu kadar kişinin memnun kalmamasına 😳 baya iyi reklam yapmışlar bende alıp denemeyi düşünüyodum ama vazgectim şu an
PortakalliKahve Deletedmom_52 ben memnunum kimse memnun kalmamış 😊 mutfak dolaplarında,kızartma tenceremde,fırında, halıda, yerde neresi denk gelirse kullandım memnun da kaldım boğucu bir kokusu da yok
Emiryigit Geçen gece sahurda eşim bir bardak meyve suyu döktü kırmızıydi Baya açık renkli halıya sıktım yemek yiyene kadr bekliyim öyle siliyim dedim unutmuşum silmeyi sabah kalktığımda hiç bir leke yoktu ben beğendim
Kbrbydk Deletedmom_52 ben çok memnunum fırın ve cam ocakta kullanıyorum highgenic köpük kullanıyordum öncesinde ondan bile iyi temizliyor.
Littlemisssunshine Memnun kalmayanlara çok şaşırdım. Ben aşırı memnunum. Gerçekten yağı kiri süper temizliyor. Fırın içleri, teller hepsini tertemiz yaptı.
BiciNanaMusi Littlemisssunshine bende aynı şekilde çok şaşırdım bende kullanıyorum ve sıktığım anda yağ kir akıtmaya başlıyor
Banu_alper Deletedmom_52 ben aspirin kullaniyorum bitince asperox aliyim diyordum ama yorumlardan sonra vazgeçtim aspirinden memnunum ben yagi falan guzel ckariyor sikinti fazla kopuruyor arindirina kadar ugrastiriyor mutfak dolaplarini da bulasik makine tableti fairyi kaynar suya atip onla sildim paril paril oldu