EzgiDuru betulbusra cok emzik denedim avent air tuttu. Ama damaksiz bir emzik simdi de damakli iyi diyen oldu bana kafam karisti🤣🤣
Kmrnatt betulbusra avent ultra soft kullanıyoruz en geç 3 ayda bir yeniliyorum yıpranabilir diye hiç sıkıntı olmadı doğdu doğalı var 😋
Acemianne88 betulbusra benim bebegmde bir sürü denememe ragman tutmadı ama mam ı tuttu cok emmesede daha dogrusu ben üstüne düşmedim düşseydim emerdi bi ara sadece mam ı tuttu
suzinakpesrev Bakkal emzigi ama eski tip kaucuk olanlardan. Artik bulunmuyor. Ben de instagramda buldum. Eger bulamazsaniz en yakini bibs marka. Bibs alin. 55 tl.
Marufffff Nukun aldım küçük olandan ama hiç tutmadı digerlerini denedim yine de tutmadı çok istedim ama maalesef
MelisDuru Kızım 4 aylık ilk doğduğu zaman avent sootie kullanıyorduk 1 ay olmadan mam emzik aldım tabiki de mam emziği çok daha severek kullanıyoruz çok memnunuz mam emziği tutmayan Bebekler çok nadirmiş zaten araştırdıysanız biliyorsunuzdur belki
NisaNusti betulbusra benimkide tutamiyordu Mam markasini ötekileri kabul etmedi simdi tutuyor cok sükür :)
NisaNusti sevimli61 suan bebegim 3 aylik ve 5 günlük 3 haftadir tutuyor cok sükür basda hep elimle tutuyordun😥 simdi alisdi artik tutuyor😅
NisaNusti betulbusra Evet dogar dogmaz onu verdim tuttu düsürüyordu hep elimle tutuyordum ve geri tutuyordu simdi hic destek vermiyorum kendisi tutuyor
Mrw-95 Mam mı mamajoo mu ben pek bilmiyorum şahsen benimde kızım 2 aylık bir türlü emzik tutmuyor denemediğim emzik kalmadı