Ndrg-12 3 ay 26 günlüğüz. Emmiyor ağlıyor mama yapıyorum onu da yemiyor. Zorlamayayım diyorum bu sefer aç diye ağlıyor. Sallıyorum susmuyor, emzik veriyorum susmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Belim koptu artık. Düzgün yemiyor 😔
Aseliiimmm Ndrg-12 offf çok fena bı ataak ayakta pışpışlayarak emzırdm 5 aylık olduk bıraz azaldı korkutmak ıstemem ama çok uzun sürüyor
ayseberilinannesi Ndrg-12 hoşgeldin atak mağduru anne deyimi yerindeyse şebeğe dönüyorum ben kızımı sakinleştirmek için 🤦🏻♀️
DamlaDorukhan Ndrg-12 tek olunca malesef başa çıkmak zorunda kalıyorsun bu aralar müzikle falan biraz sakinleşiyor ay bide şey var hiçbişey yokken bağırmaya başlayıp ağlıyor ayna karşısına falan götürüyorum artık denemediğimiz bişey kalmadı birde evin sıcaksa biraz sadece zıbınla bırak öylede rahatlıyor
Hazalerd Gokturk-10 benimkide aynı asla gündüz uyumuyor napcam ne kendime ne eve vakit ayirabiliyorum
Ndrg-12 DamlaDorukhan altını açıyorum bazen ama sürekli açamıyorum soğuk alır diye korkuyorum. Bazen uykuya da direniyor. Resmen çaresiz kalıyorum
DamlaDorukhan Ndrg-12 evet uykuya direnmek artık sinir bozucu olmaya başladı sürekli gözlerini ovuşturuyor ama uykuuu tık yok malesefff😢
Ndrg-12 Aseliiimmm onu da yemiyor zıplayarak yürüyorum evde. Kelebekler gibi uçup tavşan gibi zıplıyorum. Yok. Daha yaratıcı şeyler bekliyor galiba 😔
Sanem_05 4 ay 20 günlüğüz hala uykuya direniyor emmek istemiyor sürekli uyanıyor o şekilde devam ediyor. Baya uzun sürüyor sanırım 4.ay atağı bittim tükendiiimm😐
Ndrg-12 NukleerBaslikliKiz İnan kendimi çok hazırladım. Psikolojik olarak hazırdım. Sakin olacaktım. İçine girince çileden çıkmaya başladım ya.