Mugeela44 Gokce1504 en iyi gelecek olan şey kendi sütünüz emzirmeden önce elinizle sütün gelmesini saplayın etrafına sürün ucunuzun sonra emzirin
Alayay Gokce1504 hamileliğim son ayından beri kullanmaya başladığım gümüş kapak👍Hiç yara olmadan atlattık
Mirosunannesi Gokce1504 ayva çekirdeği jeli 🙏🏻 * garmaston krem ikisini aşşırı aşırı duydum çokk memnun kalan yakınlarım var
Ervairmak Ben ilk lansinoh krem kullandım 1 hafta baktım geçmedi varmasan kullandım 10 gün halada geçmedi bıraktım artık krem sürmeyi 1.5 aya kadar çatlak dolaştım ve her emzirmede çok ağrıdı sonra kendiliğinden geçti
Ervairmak Mugeela44 bunu duymuştum yaptım ama bana iyi gelmedi belkide iyi geldi sadece catlakla geçirdim yara veya kanama olmadi
Gokce1504 Cans96 acaba temizliğini nasıl yapıyorsunuz hemen yıkayınca geçer mi? Ben acıdan suya bile çok tutamıyorum ama içimde rahat etmiyor
Alayay Gokce1504 ilk doğumda benimde yara olmuştu binbir çeşit krem karbonat ayva çekirdeği jeli denemediğim şey kalmamıştı. Hiç biri fayda etmedi. Kendisi geçene kadar ağlaya ağlaya emziriyordum . 2. Hamile kalınca çok araştırdım gümüş kapak aldım Allah’ın izniyle hiç yara olmadı. Gerçekten o yara çok zor
Babys1 Gokce1504 gümüş kapak sayesinde hiç çatlamadı şükür. Mevcut çatlamaya iyi gelir mi bilmiyorum ama tavsiye ederim bebeğin küçükse kesin kullanmalısın