Zeyna_ Meflug ben denedim canım. Eğer anında döküp bekletip yıkarsan çıkıyor ama bir kaç gün bekleyen lekeyi çıkaramadım ben
Meflug Zeyna_ ben çıkartıyorum demir lekesi elma lekesi falan. Sıkıp citileyip bekletiyorum sonra yıkayıp bı daha sıkıp makineye atıyorum 🙄
Ledi HappyKids Duru matik kullanıyorum ve ünü yumuşatıcı ,ayrı yıkıyorum ütülüyorum elbiselerini 4 aylık bebeğim ❤️💜❤️
Aselif0661 lgsya elma lekesi ve kurumuş beklemiş lekeler haricinde çıkarıyor ben çok bekletmiyorum kıyafetlerini yıkıyorum yada aşırı lekeli olanları önden sıcak su ile elimden geçiriyorum
Aselif0661 Aygldgnc kumaşa göre de değişiyor ya yün tarzı şeyler çeker canım ama pamuklular çekme yapmıyor 60 da yıkıyorum hep 😊
Zeynepunal Elifzeyneb1610 tamamdır teşekkür ederim 😍 makineme suç atıyordum arada iyi temizliyor diye hahaha 😂😂
Zeynepunal Meflug o evde var zaten eşim Buda kaldı böyle aldık diye laf vuruyor bana hiç geçirmiyor alacaksanız almayın ben memnun değilim .
Saitkereminannesi 15 aylık saha ayrı yıkıyorum 1 aydır normal deterjana geçtim malum yaz geliyor hep açık renk giydiririm kendisi yedigi için lekeler oluyor onlar hangi deterjanla çıkar ?