Kızlar biliyorum emzirebilmek için her şeyi yapan bir sürü arkadaşım var burda, ama benim kızım 18 aylık ve asla yemek yemeyen bir bebek, bir buçuk ay kadar önce düzenli kontrole gittiğimiz gelişim uzmanı uykularının, iştahının ve psi gelişiminin düzelmesi için emmeyi bırakmadı gerek dedi, çünkü her üzüldüğü, korktuğu, sinirlendiği, hatta canı sıkıldığında sadece memede sakinleşiyor ve bu aşırı bağımlılık psikolojik olarak iyi değilmiş, başka şeylerle sakinleşmeyi de öğrenmesi gerekliymiş örneğin oyun oynamak, dans etmek, sarılmak gibi.. ve o günden beri gösterdiğim bütün çabalara, oyalamalara rağmen asla bırakmadı kızım, gündüz bir şekilde oyaladı bu sefer de gece uykusunu hep memede geçirdi asla ayrılmadı. Sonunda dün aktarın önünden geçerken sabır taşı aldım, tabii akşam uykusunda çocuğa böyle bir şok yaşatmak istemedim ve sabahı bekledim, eşimin de evde olmasını fırsat bilerek öğlen uykusuna geçmek için meme ye tutturunca lavaboya gidiyorum kızım dedim, gittim sürüp geldim, kızım baya bi merakla baktı, uf olmuş dedim tentürdiyot gibi bir görüntüsü var zaten. Sonra kızım ağzına aldığı gibi ağlamaya başladı, kucağımda bile durmadı ve babasına gitti. Babası ayağında 5 dakika kadar salladı ve uyudu balım 😍 inşallah önce memeyi, sonra sallanmaya bırakıcak ve uykusu da, günlük rutini de, iştahı da düzene girecek artık 👏👏 eğer isterseniz gelişmeleri buradan sizlere anlatırım 🙋