1anne1bebe Cheddar hiç deme Nur’cum uyuyamıyoruz da Allah’tan şansımıza havalar güzel çok sıcak olsa dayanamazdık
Merve201119 1anne1bebe şükür oruç güzel gidiyor ilk günden beri bugün sebze çorbası tavuklu patlıcan yemeği pirinç pilavı salata yapicam çorbayı yaptım diğerleri iftara yakın yapicam rabbim herkesin tuttuğu orucu kabul etsin insallah
1anne1bebe Merve201119 eline sağlık afiyet olsun @Sadekahvem misss @ikizbabymom ne kolayı canım daha ne olsun @Tatlican aynen bende cnm pilav pişiyor salata yapacam afiyet olsun Allah kabul etsin @baloglum2 güzel menü
ikizbabymom 1anne1bebe bugün kolaya kaçtım yoğurt çorbası patates kızartması tekirdağ köfte halka soğan çubuk peynir kızatması biber kızartıp üstüne domates sosu.Üff ne kızarttım be
Tatlican 1anne1bebe mehaba🌹 hayırlı cumalar 🌹son bir saat kala iyice pil bitiyor.buhalimize şükür tabiki
Tatlican 1anne1bebe corba ,tava böreği, yogurtlu havuç.salata ,lilmonta yaptim ramazanda cok seviyorum ,pasta
ikizbabymom 1anne1bebe öyle yapıyorum zaten ama yine de mutfağı temizle yıkan(malum kızartma kokusunun hepsi üstümde) o yüzden çok sık kızartma yapmam
Mynameisugu 1anne1bebe çok güzel menun afiyet olsun canım perde tatlisida baklava yığmasından oluyor değişik ama güzel bir tatlı canım nefis yemek tariflerinden bak istersen dene burdan anlatsamda anlamazsın görmen lazım canim:)