selambensid Eliffffffffffff 3 öğün düzenli yemek , 3 adet ara öğün, öğünlerinden 1 inde mutlaka 1 avuç fındık, 1 avuç badem, 1 avuç ceviz yiyorsun.. gelsin yağlı sütler 🥰
Eeisitan Eliffffffffffff olabilir benimde sütüm yeterli gelmiyor ne yapsam artıramadım mama takviyesi yapıyorum günde 2-3 kez demekki bünyemizle de alakalı bir durum
MerveAtsr Eliffffffffffff Sütü bekletiyosaniz yağların üzerine çıkıp su gibi gorunmesi çok normal ki bekleyince öyle oluyor zaten
Eliffffffffffff MerveAtsr o sorun değil zaten. Sorun olan bazı sütlerin az yağlı bazı sütlerin çok yağlı olması ve son zamanlarda yağın azalması
Betullz Sütün kalitesi bebeğin ihtiyacına göre şekillenir. Peki vücut bebeğin ihtiyacını nasıl anlar? Bebeğin emme sıklığı şekli ve tükürüğü ile gönderdiği mesajlar yoluyla. Eğer büyük bir engel yoksa sağım yerne direk emzirmeye başlamanın yollarını arayın derim. Çünkü her emdiğinde bir sonraki süt siparişi bebeğinizin ihtiyacına göre hazırlanacak
Mirayoguz Eliffffffffffff günde 2 kez tahin pekmez karışımı yiyin . Özellikle sabah aç karnına yiyebildiğiniz kadar yiyin tahin sütü yağlandırıyor. Ben ilk ay öyle yapmıştım hiç mama vermedim kilo alimi çok iyi gitti
littlemomylife Tahin,helva,hoşaf,dereotu hem sütü arttırıyor hemde yağlandırıyor. Özellikle tahini doğum yaptığımdan beri neredeyse içtim. Allaha şükür şu an gayet yolunda her şey.
Momteach Eliffffffffffff muz ceviz kaşar hurma tonbalığı et yumurta tahin ve en önemlisi bol zeytin ye bak bunları 1 haftada farkı görürsün benim de çok yağsız rakı gibiydi resmen bunları yedim yağdan bebeğimin kakası margarin gibi kokar oldu 👍
1mom04 Eliffffffffffff anne Sütü bebeğin ihtiyacına göre salgılanır. Vücut bunu anlıyor bebeğinin ihtiyacına göre salgılıyor bebeğin kaç aylık?