Omerinannesi06 Kızlar 7 ay 15 günlük oğlum yüzüstü uyuyor ne yapsam da yine kendi kendine yüzüstü dönüyor bende yastık koyuyorum koltuk altlarından dönmesin diye ama oğlum yine dönüyor boğulacak diye çok korkuyorum bilgisi olan yardım edebilir mi??
Ezgimmmmm Omerinannesi06 7 aylık demişsiniz o artık kendi kendine istediği yere dönebilir boğulmaz korkmayın rahat rahat istediği gibi uyusun 😊
bossbabysmom Omerinannesi06 benm bebegm 5 yada 6 aylkti yüz üstu uyumaya başldğnda ama dönebildği icn hic dert etmedm öyle rahat uyuyor demek.. 16 aylk hala aynı uyuyor 😊
AbrhamH Omerinannesi06 Benimki daha küçüktü dönüyodu. Bişey olmaz Allah’ın izniyle canım korkma. Öyle uyumayı seviyolar. Hele biraz gazı falan varsa rahatlarına geliyo 😊💕 yastık kullanma bence omurga gelişimini bozmasın. Bırak rahat etsin kuzucuk.
Omerinannesi06 Ezgimmmmm yaaa gerçekten mi ☺️ Bende başında dikiliyorum boğulmasın hemen tutayım diye valla uyku haram olmuştu☺️
Ezgimmmmm Omerinannesi06 rahat rahat uyuyun siz de o istediği gibi döner uyursa uyku süresi de artar yanına birşey koymayın istediği tarafa rahat dönsün dursun yatakta benim kızım da aynı yüz üstü yatıyor ama yatağın köşesine sıkışıp yatmayı seviyor daha çok 🤣
bossbabysmom Omerinannesi06 yok hic kendi istedigi gibi yatıyordu bazen başnı okadar gömüyordu ki ne ile nefes aldıgını düsünüyordum😁
Busramaden YoldasYilmaz acayıp rahat edıyolar hemde gaz sorununa cok ıyı gelıyo benımkıde oyle asla sırt ustu uyumaz
YusufunAnnesiiiii Omerinannesi06 benim oğlum da bayadır hep yüz üstü uyuyor ve 7.5 aylık hiçbir sorun yaşamadık artık kendilerini çevirebiliyorlar canım merak etme ben de senin gibi endişe ediyordum ama yine aynı pozisyona dönüyor farklı yatırsak da 😊 en iyisi nasıl rahat ediyorsa öyle uyusun yavrucuklar🥰
Simay2019 Omerinannesi06 benim kizim suan 2 yasinda o da yuzustu uyuyor hernekadar gece tekrar defalarca onu cevirsemde yine yuzustu haline geri donuyor..sizinki de 7 aylik artik rahatca haraket edebilir durumda zaten yuzustu yatip kafa ya saga ya sola donderiyordur ben de sizin gibi gece defalarca kontrol ederdim aman nefes alamiyacak sekilde uyumasin diye amà onlar okadar rahatlarina duskun kurnazlarki kendilerini kurtarmayi heryonde iyi biliyorlar. Allah saglikla buyumesini nasip etsin. Bence cok tedirgin olmayip yine annelik hissi gece ara ara kontrol edin
Haticegkhn Omerinannesi06 benim bebegim 2 aylikken oyle yatmaya basladi hala oyle yatiyor korkmayin birsey olmaz kendi donebiliyir artik sonucta 😊