Miracimmm Meraba kızlar hayırlı geceler . Bugün tuhaf bisey oldu iki kere resmen su geldi donum falan ıslandı resmen neden olur yaşayan var mı aranızda
ilkgozagrimmmm Miracimmm O ıslaklık idrar olabilir mi ? Geçenlerde biribden duymuştum farketmemiş bile geldiğini. Doktora gitti mi bilmiyorum ama o tutamamış hissetmemiş daha doğrusu
Minnakseven Miracimmm benim rahim ağzı yarası vardı onu dondurtmuştum o gün gelmişti bu şekilde.ama onun dışında neden olur hiç bı fikrim yok
Canciger Miracimmm Normal doğum mu yaptınız? normal doğum sonrası istemsiz idrar gelme durumları olabiliyormuş diye okumuştum.
Busra2961 Kasık ağrılarınız falan oluyor mu acaba idrar olabilir belki bebiş yoksa su olduğunu sanmıyorum 😊😊
Miracimmm Busra2961 bebiş yok canım ama hamilelik belirtiside değildir heralde araştırdım ama sorumun cevabını bulamadım kötü bisey değildir inşallah
Busra2961 Miracimmm akıntı mı acaba dicem ama donum ıslandı demişsiniz akıntı olsa o kadar gelmez ama ihmal etmeyin bence Bi doktora gözükün 🌸
TheLatte Miracimmm benim akintim genellikle öyle olur ic camasirim islanir . Akinti olabilir sizinde . Ama iciniz rahat etsin diye muayene olabilirsiniz .