YeldaKuzey Dün sabah çok talihsiz bir olay yaşadık Allah bir daha yaşatmasın. Oğlum uykuda göz korneasını çizmişti. Bu mübarek günlerin hürmetine ve sizin o güzel yüreğinizden ettiğiniz dualarla oğlum düne göre bugun çok çok daha iyi şükürler olsun ki. Pazartesi kontrolümüz var o zaman herşey netleşecek fakat ben size hem teşekkür etmek istedim hemde Kuzey’imi merak eden güzel yürekli annelere oğluşumun son halini göstermek istedim☺️ Başta @dewamkee @BiricikAilem @Egemen26 @ikizbabymom @ElifAnnesi Ve diğer tüm güzel yürekli teyzeleri hepinizi etiket yapamadım affola. Allah hepinizden razı olsun🙏🙏🌺🌺 Dünkü hali.. Bugunki hali😍
Eecc YeldaKuzey çoook şükür Allahım çoookkk , rabbim bebelerimize sağlık afiyet versin minnacık canları var çok üzülüyorum rabbim korusun hepsini
dewamkee YeldaKuzey ayy cok sukur yaa yerim bunu 😍 insallah bi ihtiyac sahibine sadaka ver canim . Pzrtesi doktor insallah guzel biseyler der 🤲🤲
Egemen26 YeldaKuzey oy kuzum yavrum benim allahım korusun seni çabucak iyileş miniğim dünden beri aklımdan çıkmıyorsun Allah’a şükür çoooook sevindim hemde çok dahada iyi olacak paşa 😍
YeldaKuzey dewamkee Allah razı olsun canım🙏İnsallah Pazartesi güzel haberler verecegiz🌺 en yakın zaman da verecegim ihtiyaç sahibi birine insallah🌺
Egemen26 YeldaKuzey amin inşallah canım hep aklımdasınız unutmuyorum dua ediyorum ve çok sevindim ya kıyamam ona ben
YeldaKuzey Egemen26 Varlıgınızı dualarınızı okadar cok hissettim ki Allah hepinizden razı olsn🙏 tanımadan , görmeden güzel yüreginizle ettiginiz dualarınızla dha iyi olacak oğlum insallah
YeldaKuzey bett12 Allah razı olsun🙏 İşaret parmagının tırnagı biraz uzun kalmıs sanırım uykuda gözü kaşındı o sıra çizmiş
Minikkediiiy YeldaKuzey Yanlis anlama kornea cizilince böyle normal gözüküyor zaten ama bir göz böyle çizik çizik görüyor kaynimdan biliyorum onada top çarptı çizildi ameliyat falan oldu inşallah öyle değildir kesinlikle ihmal etmeyin