Janss Sedaeva Ben max. 3 saat veriyordum Aptamili , aynı şekilde devam ediyorum ama ek gıda da verdiğim için bazen ara öğünlerden minik kaçamaklar yapıyorum zamanşa dengeledim şu an 10 aylık bebeğim .
ZGD [silindi] o bilgi yanlış. Zamanında yapılan bi araştırmanın Türkçeye çevirisinin yanlış yapılmasından kaynaklanıyor. Sadece holle değil hipp mama nın da içeriğinde bu tarz maddelerin olduğu yazılmış ancak markalar açıklama yapmışlar ve çevirinin yanlış olduğunu belirtmişler.
Fs10 ZGD merhaba holle mamadan memnunsunuz sanırım. Bende kulladığım mamayı değiştireceğim holle almak istiyorum kilo alımı nasıl acaba
Fs10 ZGD merhaba holle mamadan memnunsunuz sanırım. Bende kulladığım mamayı değiştireceğim holle almak istiyorum kilo alımı nasıl acaba
Fs10 ZGD ZGD merhaba holle mamadan memnunsunuz sanırım. Bende kulladığım mamayı değiştireceğim holle almak istiyorum kilo alımı nasıl acaba
Fs10 ZGD yaa☹️ Peki sonrasında ne kullandınız peki bizde gaz sancısında çok cekiyoruz. Hipp combiotik kullanıyorduk ondan memnundum ama kızım içmemeye başladı. Sonra hangi mamayı aldıysam gaz yaptı