Sedaeva Aptamil kullanan anneler size bi sorum olucak.kızım dogdugundn beri aptamille besleniyo gecen hafta 2 numaraya geçtık ve kızım kabız oldu her gün kakasını yapardı şimdi yapamıyor sabah lavman yapmak zorunda kaldım.2 numaraya geçince böyle bi sorunla karşılasan varmı? Mamayı değiştircem büyük ihtimal mama önerilerinizi de alabilirim.
Janss Sedaeva Bebelac gold 2 ‘ye geçtim , Aptamil 2 de mısır şurubu bulunuyor . Bebeğim de doğumdan itibaren Aptamil kullanmıştı , Bebelac Gold 2 sindirimi de daha kolay gibi geldi bana 🥴
ZGD Sedaeva canım kimse bilmiyor kimse kullanmıyor ama şu an Türkiye’de satılan içeriği en temiz mama holle. Bi araştır istersen. Bebeğime onu kullanıyorum kusmuyor gaz sancısı olmuyor ve kakasını da düzenli yapıyor.
Sedaeva Sumeyye67 bende ilk olarak onu düşünmüştüm aslında ama bu seferde mama değişikliğinden kabız olur diye korkuyorum ilk kez kabız oldu ve gerçekten çok zormuş :(
Sedaeva Sumeyye67 koydum koymam mı 4 5 gündür günde 2 3 kez zeytinyagı içirdim ama yapamadı akşamdan beri çok ağladı mecbur kaldım yaptım
Sumeyye67 Sedaeva olsun canm mama değiştirmen asıl kaka yapar diye düşünüyorum bence biraz bi bekle bakalm
Sumeyye67 Sedaeva balım benim kabız dediğin şey 3 gün 5 gün kaka yapmamak değil bebeğin kaç gün kaka yapmadıki
Janss Sedaeva Hayır hiçbir sıkıntı olmadı ama her bebek aynı olmaz tabii 😌 Sadece daha sık acıkmaya başladı gibi sanki ama mamadan mı hareket artışından mı ondan emin değilim 🤯
Sedaeva Janss gold öyle cabuk acıktırıyo diye duymuştum ben aptamille gündüzleri 4 saatte falan 150 cc veriyorum geceleri 5 6 saat olduguda oluyor
Janss Sedaeva Ben max. 3 saat veriyordum Aptamili , aynı şekilde devam ediyorum ama ek gıda da verdiğim için bazen ara öğünlerden minik kaçamaklar yapıyorum zamanşa dengeledim şu an 10 aylık bebeğim .
[silindi] aptamıl 2 de glıkoz surubu var mesela bebelacta sofra sekerı var hero babyde kolza yagı bulunuyor sma aycıcek yagı palm yagı karısımlı ve probıyotık ıcermıyor sımılac ıse probıyotık ıcermıyor ve ab yasalarının onerdıgının yarısı kadar prebıyotık bulunuyor bu aa cok guzel cok faydalı dıye kullandıgınız bır cok mama mınıcık bebeklerınız ıcın zehır ✋🏻 Hıpp combıotık yada golden goat mama hem sındırımı kolay hem cok daha yararlı mamalar kesınlıkle aptamıl bebelac sma hero baby sımılac kullanmayın bebegınızın saglıgı ıcın bunlar mınıcık bebeklerımızde zararları sonradan cıkacak seyler 👊🏻
Minikprensannesi [silindi] hıp combioyık mamanın kılo aldırımı nasıl tok tutuyor mu ? Çocugun gelişimine yararları neler bilginiz var mı?
ZGD [silindi] holle baby mamaları var. İçeriği çok temiz ve güvenilir ama Türkiye’de e bebekte de satılıyor olmasına rağmen çok enterasan bir şekilde hiç bir anne bilmiyor bu mamayı.
[silindi] Minikprensannesi gayet faydalı gelısımı guzel goturuyor dıye bılıyorum ama oglum hıpp yemedı golden goat aldık bız
Fs10 ZGD merhaba holle mamadan memnunsunuz sanırım. Bende kulladığım mamayı değiştireceğim holle almak istiyorum kilo alımı nasıl acaba
Fs10 ZGD merhaba holle mamadan memnunsunuz sanırım. Bende kulladığım mamayı değiştireceğim holle almak istiyorum kilo alımı nasıl acaba
Fs10 ZGD ZGD merhaba holle mamadan memnunsunuz sanırım. Bende kulladığım mamayı değiştireceğim holle almak istiyorum kilo alımı nasıl acaba
ZGD [silindi] o bilgi yanlış. Zamanında yapılan bi araştırmanın Türkçeye çevirisinin yanlış yapılmasından kaynaklanıyor. Sadece holle değil hipp mama nın da içeriğinde bu tarz maddelerin olduğu yazılmış ancak markalar açıklama yapmışlar ve çevirinin yanlış olduğunu belirtmişler.