bala86asel UmayDuruMom A101 de kırık dökük gibi şey geliyor mu acaba uğraş Mak istemediğimden buraya sormak istedim
Arasannesi bala86asel migros,carrefour ve şok da hiç sorun yaşamadık. A101 den vermıstım sipariş hem çok gecikti hem de stok gözüken ve aldıgım ürünlerde eve gelınce stok yok dendi gönderilmedi bu da çok sinir bozucu bir şey
bala86asel Arasannesi Aynen ben de bunlarla uğraş Mak istemediğim için buraya bir sorayım dedim teşekkürHerhalde Migrosa en iyisi sanırım herkes öyle demiş
Arasannesi bala86asel evet migros belırledıgınız saat aralıgında teslımatını yapıyo hiç sıkıntı cıkmıyo
EgeBeyinAnnesi bala86asel trendyol marketi kullanıyorum ben genelde, bazen de getir’i. Ama trendyol market tercihim, getir biraz pahalı. Gayet hızlı ve eksiksiz geliyor herşey. Zaten ellerinde olmayan ürün filan varsa arıyorlar. 100. Alışverişim filan, memnunum❤️
patilianne bala86asel trendyol market ya da getirden sipariş veriyorum hep markere neredeyse hiç gitmiyoruZ
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bala86asel Hepsini kullandım kullanıyprum. Bölgesel sorun olabilir ama.ben hiç bir sorun aksilik yaşamadım
bala86asel Minikcivcivim Evet onu da met ediyorlar ama eksik malzeme getirdiğinde söylüyorlar uğraş Mak istemiyorum işte artık şansıma
Minikcivcivim bala86asel ben hiç yaşamadım getirde sorun. Migros sanal market de eksik ürün sorunu ve geç getirme sorunu yaşadım mesela. A101 kapıda 1kez eşim bişi almıştı kullanılmış mal gönderdiler. Carfursa bi kez aldım onda da yanlış ürün geldi. Tek sorun yaşamadığım platform getir o yüzden çok memnunum hemen hemen her şeyi ordan alıyorum ben