bala86asel Kızlar internetten market alışverişinizi nereden yapıyorsunuz bebek olunca dışarıya çıkamıyorum Eşim gelene kadar da marketler kapanıyor nereden alışveriş yapacağımı şaşırdım hepsinde birer şikayet var nereden yapıyorsunuz
Momkids bala86asel canım Marketyo uygulaması var indir evine en yakın marketi seçiyorsun ve ilk üç alışverişte 20 TL hediye çeki verdiler bana🥰
Merve201119 bala86asel Migros sanal marketten yapiyorum eğer alacaklarim azsa migros hemenden aliyorum
bala86asel AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bunların hepsini kullandınız mı acaba şikayet kısmına baktığımda niye Çürük getirmişler ya kırık ya eksik
bala86asel UmayDuruMom A101 de kırık dökük gibi şey geliyor mu acaba uğraş Mak istemediğimden buraya sormak istedim
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bala86asel Hepsini kullandım kullanıyprum. Bölgesel sorun olabilir ama.ben hiç bir sorun aksilik yaşamadım
bala86asel Merve201119 Güzel birebir yaptıysanız ben de o zaman bakayım biraz araştırdım da kırık Çürük getiriyorlarmış da çekindim o yüzden
Aley_ bala86asel Evet hepsinden sipariş verdim, çok da güzel paketlenmiş şekilde bir sıkıntı yaşamadan teslim aldım. Bir değil bir kaç kere verdim hepsinde de aynı özeni gördüm.
Merve201119 bala86asel ben sürekli yapıyorum daha bugün domates patlıcan aldım gayet güzel geldi yani en azından çürük çarık şeyler bana denk gelmedi