Bal_yanak Kızlar biliyorum ki her bebeğin gelişimi farklıdır ama bir sorum olacak sizlere bebeğim şuan 7 aylık kilolu bebekte değil bir ay yedi kiloydu şuan nasıl bilmiyorum bezlere sürekli zam geliyor baby turco doğadan kullanıyoruz geçen gün 6 buçukta TL zam gelmiş 😔bizimde trendyolda kuponumuz vardı onu kullandık baya uyguna geldi almışken aldık biraz şuan 4 numara kullanıyor 8-14 kilo kullanırım dimi baya elimde kalmasın arkadaşımın kızı bir buçuk yaşını geçti 10 kiloymus ona güvenerek aldım bide internette ortalamaya bakıp öyle yani biraz uzun oldu kusura bakmayın
Tugbakivanc Bal_yanak benim bebeğim şuan 8,5 kg sanırım ben 5 numara bez kullanıyorum 4 küçük gibi geldi. Bana da öyle gelmiş olabilir ben rahat olsun istiyorum asla stok yapamıyorum çünkü elimde kalan bezler oldu 1 numara 2 numara böyle olunca da boşuna almiyim diyorum.
Melek-3434 Bal_yanak valla canım bende hep stok yapıyorum hem uyguna geliyor hemde uzun süre bez alma derdi olmuyor birde eğer küçük gelirse 2. El uygulamasında bezler kapış kapış gidiyor aldığının 10-20 lira aşağısına satarsın ama mesela ben ıslak mendil bile 12 li almıştım çok uyguna gelmişti adet fiyatına göre bebeğim 8 aylık halen bitmedi 1 yaşına kadar yeter heralde pamuk mendille beraber kullanıyorum çünkü 😅
SeverusSnape Bal_yanak her bezde beden farkediyor. Yani üstünde yazan kilo ile eşleşmeyebiliyor bedenler. Mesela Sleepy’de 6 numara kullanıyorduk sıkıyordu, Primada 5 numara gayet iyi ve rahat oluyor. Yine de ben stok yapmıyorum. Elimde kalan çok bez oldu öyle.
Bal_yanak Hulyaemirasim maşallah inşallah kullanır normalde yapmam market ayağımın altında ama 50kr 1 TL yaparsın da altı buçuk birden nedir ya 😏
Bal_yanak Tugbakivanc haklısın yapmamak gerek dediğin gibi ama zamı görünce indirim kuponum varken kullanim dedim bide baby turco doğadan mı kullanıyorsun canım
Tugbakivanc Bal_yanak ben onu bir kere denedim ön kısmı pot duruyor gibiydi eşim sürekli çok çiş yapmış bez şişmiş diyordu öyle olunca bir daha almadım. Molfix ve sleppy kullanıyorum. Suanki sleepy extra. Aslında ben stok yapmayı severim ama bezde yapamıyorum 🤭
Cicismoms Bal_yanak Yani kullanırsın tabi ama ben hiç baby turco kullanmadım. Kalıpları nasıl bilmiyorum. Sleepy natürel kullanıyorum
Bal_yanak Melek-3434 evet çok uyguna geliyo sanırım paket başına 10 TL indirim var normalde burda 80 küsür ama 70 TL den aldık ıslak mendile ihtiyacım var bende oraya bakim 😂
Bal_yanak Tugbakivanc bende severim yağ çay şeker içecek pişik kremi ıslak mendil de vardı bitti şimdi bezde var ve tuvalet kağıdı stogum var ayıptır söylemesi 😂😂
Nrgs Bal_yanak biz de premium care kullanıyoruz indirimsiz hali baya pahalı oluyor o yüzden kampanyaya denk geldikçe stok yapıyorum, 3-5 koli almadığınızı varsayarsak 4 numarayı uzun süre kullanırsınız elinizde kalmaz bence
Bal_yanak Nrgs valla canım 120 li iki tane 60 lı iki tane evde 60 lı ve 120 li ve 50 li bir paket var indirimden ikinci el uygulamasından aldık çok gibi oldu ama baya gider diye düşünüyorum 🤔