Saripapatyammm Hiç gezmeyen ben pozitifim ..🙄 Hasta anne ve babamin evinin işlerini yapmak dısında misafircilik oynamadigim halde oldum. Insallah bebegim olmaz 😭
Taze1mom Saripapatyammm bizde oğlum eşim ve ben pozitifiz kayınvalidemlerden geçmiş onlarda pozitifmiş bugün 4. Günümüz 😪 Gezen tozan insanlar covid olmuyor biz oluyoruz 😒
En_guzel_yanim Saripapatyammm demek ki sokak sokak gezmelerine gerek yokmuş covid olmak için. 🤷🏻♀️ Sanki sadece dışarıya çıkanlar covid olacakmış gibi bir izlenim var da.. Neyse çok geçmiş olsun kuzucum. İnşallah tez vakitte atlatırsın bebeğine bulaşmadan🌸💜
Eymntuba İnşallah cnm bizde aynı nasıl olduk anlamadık ama maskeyi çift taktık bebeğimiz şükür olmadı
Saripapatyammm Eymntuba Dun hastalandim. Bebegimde ben hastayken tepeme oturuyor öyle yanasıyor. Umarim olmaz 🙄 Sizede gecmis olsun canim 🌸
Eymntuba Bzde öyleydik ama Dr çift maske takın dedi öyle yptk emzirmeye devam ettim bol yoğurt tüket limonu kabuklu tüketmeye calış aile hekimi böyle demişti çok şükür biz atlattık inşallah sizde atlatırsınız Rabbim Bi daha yaşatmasın
Saripapatyammm Eymntuba Insallah 🌸 Ben hic beklemiyodum pozitif. Cünkü bir yere gitmiyorum. Annemler de gitmiyor hastane disinda bir yere. Temizliklerini yaptim eve geldim aksam hastalanmislar. Sonrada ben hastalandim.
iki_prens_annesi Saripapatyammm biseyi merak ediyom bn suan pozitiflisin çocuklarında bisey yok ya onlara kim bakiyo esin mi
Saripapatyammm iki_prens_annesi Gece cıktı sonucum. Esimde ilgileniyorda kizim dibimden ayrilmiyor. Bide daha kücük alt degisimi vs ben yapiyorum.
araf12 Saripapatyammm ben ve eşimde 10 gündür pozitifiz dr bebekler taşıyıcı olabiliyor dedi bu yüzden annemlere bırakamadım onu çift maske ve eldivenle dokunabiliyodum oğlum bronşit olmuş 😔
Saripapatyammm araf12 Sizede gecmis olsuncanim Zaten birakmamak gerek. Filyasyon ekibi direk karantina verdi bebegimede. Tasiyiciliktan dolayi riskli bebeklerdr