Balliko Arkadaşlar iyi geceler , bebeğim bugün bir kere yeşile yakın bir kere de yeşil kaka yaptı hafif kokulu başına gelen var mı neden olabilir ilk bebeğim ve herşeye endişeleniyorum bebeğim 2,5 aylık sadece anne sütü ile besleniyor .
Sherlock1180 Balliko benim bebegimde yapmıştı o aylarda doktor çok normal dedi sıkıntılı bir durum yok zaten bi daha olmamıştı bizde
Sleepwalker Balliko Canım bebeğimde arada yapıyor ilaç falan veriyorsan oda kakanin rengini değiştiriyor
Nasip Balliko yediğinz bir ymk le alakalı olabilir üşümemiştr üşüdümü deyip bebişi cok sıcak giydirip hasta etmeyin normal bir iki kez devamı gelirse şüphelenirsinz
Bebisiiiim Balliko kolları vs ince olsun da polar yelek giydiriyorum bende. Kalın giydirmiyorum üşümüştür geçer ama 🙃
Balliko Bebisiiiim önceden atlet uzun kollu zıbın külotlu çorap ve tulum şeklinde giydiriyordum , şimdi yarım kollu zıbın ve tulum giydirdim banyodan sonra hemen uyudu uyanınca yelek giydirsem iyi olurmuş evet
Bebisiiiim Balliko alışmasını bekle üşümek bebeği hasta etmez. Ben o soğuk kış günlerinde cam açık pencere önünde emzirirdim ilk zamanlar oldu yeşil kaka şimdi üşür bu üşür tepkilerine maruz kalıyorum ama rahatım.
Bebisiiiim Balliko yeşil kaka normal midir ara ara olur olması gereken sarı zaten. Ama biz bile banyodan sonra kalım değil ince giymeye ihtiyaç duyarız. Sen zaten anlarsın üşüsün bir şey olmaz
Yasargiller Balliko okudum ve takip ettiğim doktorlardan bu şekilde dinledim hep. Merak etme. Benim de ilk bebeğim. Şuan 4 aylık. Yeşil kaka da yapıyor. Usuttugumu düşünmüyorum.
Balliko Bebisiiiim ya güya bende rahat olacaktım of hiç hayal ettiğim gibi olmadı 🤣 tüp bebekle oldu bi de bizimki sanırım onun etkisi var bi zaman ince giydirdim alışsın diye o gün iki defa çok feci küstü fışkırarak sonra korkumdan tekrar kalım giydirdim
-1590sinem Üşütme değil demişti doktorum yoksa benim oğlum ozman hep usutuyor kahve ve yeşil kaka normal yeşil bitki yediyseniz o da yapar korkmanıza gerek yok Kanli olmadığı sürece bir şey olmaz Allah’ın izniyle 🥰🌼
Balliko -1590sinem ay evet süt yapsın diye dere otunu abarttım salata felan da yedim bol bol belki de ondan
Bebisiiiim Balliko sırtına ağız mendilini koy banyodan sonra emzirmek için yatağından alınca çıkar terlenir o terini alır hem yelek giydirmezsin
Balliko Bebisiiiim evet sanırım enseden anlaşılıyormuş terine felan da dikkat etmeye çalışıyorum ensesini de sürekli kontrol ediyorum
Bebisiiiim Balliko şimdi normal diyen arkadaşlar var da seninki bir iki kere yapmış. Demek ki üşümüştür yani. Yeşillik yemek vs de etkisi olmaz iyice araştırılmalı zor. Ki üşütür bebektir de. Benimki sabah uyanınca camı açarım o sert soğuğu alır yelek de giydirmem öyle alıştı. İlk zamanlar tabi kakasından burun akıntısından belliydi ama alışınca kalmadı. Hatta bugün eşim kucağına aldı ben arkalarından gidiyordum. Teyzeler durdurdu eşimi izliyorum bende üşütür üşütür diyorlardı 😂😂😜
Suziayik Meleka yaa benim bebeğime hem yeşil hemde sümük gibi yaniii akıntı şeklinde yapiyo kakasinin içinde normal mi