Expresso Merhaba kızlar 7 aylık bir kızım var ben uyurken kayınvalidem kızımın poposundan sabun atmış ikiniyor diye gece uyuttum ben onu ama sabun hala içerde napicam şimdi ya bişey olursa başında mi beklesem acaba çok sinir oldum yaaaa yaşayan oldumu
Destinax Expresso anlamıyorum ya evet önceden böyle yapıyorlarmış ama büyük bir insan olarak deneyimledim ve insnılmaz yakıyor böyle bir yalma yok bebeğimde labız ama asla koymuyprum çübkü kendımden bılıyorum çok yakıyor 🙄
BGY Expresso benim oğlum 2 aylık bu zamana kadar 3 kere sabun koyduk poposuna kakasini yapamamıştı. kakasıyla birlikte sabunda çıkıyor. mercimek kadar koyduk biz. dogru birsey mi değil kesinlikle ama endise etmeyin birşey olmaz kakasını yaptığı an oda cikar gider.
Janss Expresso 😡😡😡😡😡😡😡😡 Umarım kakasıyla çıkar . Başka bir müdahale etmeyin annesi 😓 Ne denir bilmiyorum ki sabun nedir ! Kabız olduğunda kendine de yapsın aynı yöntemi !!
karalim Expresso benim oğlum da kakasını haftasa bir yapanlardan... kayınvalidem sabun koyalım dedi o gün kadından soğudum ve özellikle ilgilensin istemiyorum çocuğumla yani gerçekten düşündüğüm zaman bile içim kötü oluyo ne demel sabun atmak ya 😓
Expresso BGY yukarı çıkıp ta bağırsaklarında falan zarar vermez demi deli oldum ya uykulatim kaçtı teşekkürler 🙏 cevabınız için çok korkuyorum
Expresso Janss ben zaten kendi kendine yapmasını bekliyordum sabun atmış bide ya inşallah birşey olmaz 😢😢😢
BGY Expresso bilmiyorum canim ama bizim verdiğimizde hic birşey olmadi bebek uyuyorsa uyandır kakasini yapsin geri uyut hem sabunda çıkmış olur seninde icin rahat eder. normalde şimdiye kadar yapmış olması lazım. uyuduğu icin yapmamıştır
Ecemsaran Expresso 2,5 -3 aylıktı 12 gün yapmadığını biliyorum sadece sıvı aldıkları için normalmiş yapmaması müdahale etmemek gerekiyormuş nitekim yaklaşık 4 defa aynı sıkıntıyı yaşadık şimdi düzene girdi çok şükür
Edalhan Eskiden sabun koyarlarmış evet bişey olmuyormuş ama bana göre yanlış onun yerine poposunun iç tarafına zeytinyağı ile ovun yada yiyeceklerine Hakiki Zeytinyağı katılsaydı daha iyi olurdu kaç gün kakasını yapmamış ki koydu yani bebeklerde kabızlık çok sık karşılanıyor 10 güne kadar normal sabun ne kadar da küçükte konulsa kimyasal bişey keşke koymasaymış bazen büyüklerimiz kendi bildiklerini malesef yapıyorlar
Zeyhafsa Expresso eğer yapmassa Kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp makatında hafif içeri sokup ileri geri sağ sol yaptırın çok az şekilde O şekilde kakasıda çıkar sabunda gelir onla beraber içiniz rahatlar 😘
Zeyhafsa Benimde oğlumda 1 aylıkken kayınpederim yapmıştı. İnanılmaz ağlıyordu nöbetçi eczane çok uzaktı babası fitil almaya gitmişti. O esnada oğlum baya morarıyordu 5 dk sonra kakasıyla sabun geri geldi. Umarım sizdede öyle olur. Bende kulak pamuğunu zeytin yağına batırıp makat bölgesini hafiften uyarıyordum öyle yapıyordu. Çok tavsiye edilmiyor tembellik ve alışkanlık yaptığı için ama kimyasal sabunu içeri sokmaktan iyidir. Siz aslında su içerebilirsiniz , bol su ile kaka yumuşuyor daha kolay ediyor 😇
Expresso Zeyhafsa uyandırdım yaptım şimdi kulak çubuğuyla hiç ikinmiyor bile gitti sabun kızım hasta olmasında hiç yapacak gibi değil 😢 kuzum yaaa
cicer0 Expresso bol bol masaj yapın ben elimle sürüyorum zeytinyağ birde poposunun yanaklarını baş parmağım ve işaret parmağım ile hafifçe sıkıştırıyorum, sankı ıkınıyormuş gibi oluyor o hareketin de fayfasi oluyor.
Zeyhafsa İnşallah olmaz Sabah bir gariplik hissedersen direk doktora götürürsün olmadı . Eskiler hep böyle yaparlarmış gönlünü ferah tut böyle düşün 😘 Çok geçmiş olsun
dlekturann Popsuna zeytinyağı ile masaj yapın kakasını yaprsa çıkar o merak etmeyin bişey olmaz bende yapmıştım bi kaç kez 🙈 işe yarıyor gerçi 😂