Deletedmom_50 mina00 merhabalar, benim hamile kaldığımda büyüdüler, emzirmeyi bırakınca da küçüldü ama gebelikten önceki bedenine göre yarım beden büyük kaldı malesef🙄
Gzdzeynep mina00 benim çok büyümüştü emzirmeyi tamamen keseli bir ay oldu. Bir arkadaşımın hiç büyümemiş mesela o da emziriyordu. Kişiden kişiye göre değişiyor sanıım bu durum. Benim hamileyken başlamıştı büyümeye.
mina00 Deletedmom54121 ah keske bende de oyle olsaydı eskıden 85-90dı hamılelıkden bı buyudu kızım 7 ay 22 gunluk hala buyuk fıskırıyo 😂
Tuutosun43 Deletedmom54121 hahaha benimki de öyle hep özenmişimdir dolgun memelere minik minik görünce üzülüyorum en çok da eşime yazık 😛😂
Gzdzeynep mina00 bebeğim 20 ay 21 günlük normal kilomdan 13 kilo fazlam var şuan. Belki eski kiloma dönersem eski küçüklüğüne dönebilir.
Gzdzeynep mina00 yapıştı kaldı kilolar ama zayıflamak için bir çaba sarfetmiyorum da bir boşvermişlik var bu konuda bende 😂😂.
Gzdzeynep mina00 bence güzel kilolar bunlar 😃😃 keşke 60 falan olabilsem 73 de kaldım. Allahtan boyum uzun belim ince de öyle kilolu durmuyorum
Deletedmom_50 mina00 8 ay emzirdim. Yarım beden büyük kaldı, öyle çok büyük bir fark olmasada yine de eski haline dönemedi tabi🙄