uykucukoala Kızlar hergün mercimek tarhana yayla çorbasından bıktık artık farklı yaptığınız çorbalar var mı fikir olsun 🙏🤩
Solocannn uykucukoala tavuklu patlıcan çorbası havuçlu patatesli tavuklu çorba nohutlu tavuklu çorba erişte çorbası🥳
Ftmsrsln uykucukoala iki orta büyüklükte patlıcanı közleyin temizleyip ince ince doğrayın tereyağda iki kaşık unu kavurun kokusu cikasiya kadar patlıcanları da ekleyip suyu istediğiniz kıvamda ekleyip blendir ekleyip yarım bardak süt ekliyorsun tuzunu en son atıyorsun bi parça et bulyon ekleyip karabiber le çok güzel oluyor 🤗
1Dost Arabaşı corbası hamursuz olarak seviyorum öyle yapıyorum sıcak sıcak Harika oluyor. kavrulmuş şehrinyeli yoğurt corbası cok iyi oluyor geçen çeşmi nigar corbası gördüm birde onu denicem
Ssssraa Ay inanmıyorum resmen on dakika önde bu postu açmayı düşünüyordum, sonra dedim ki aman dur onu da linç ederler yemek yemek diye 😂
Maviskizimm uykucukoala köfteli çorba mantar çorbası Şehriyeli domates kabak çorbası hem tatlı hem kızartmalık kabaktan Un çorbası
uykucukoala Maviskizimm domates çorbası için konserve domates mi kullanmalıyım yoksa salkım domates filan işimi görür mü 🤭
Aselipekveannesi uykucukoala sogan corbasi mutlaka deneyin efsooo 😍 cesminigar deneyin havuc corbasi köz domates corbasi
Mom0911 Aselipekveannesi köz domates çorbasını denemek istiyorum domates çorbası favorim 😍nasıl yapıyorsunuz köz domates çorbası ?
feamtrmea Aselipekveannesi senden gördüm şimdi öyle çorba mı varmış dedim tarifi buldum deniyorum soğan çorbasını ocakta pişmekte😄
Ayseannesi uykucukoala domates çorbasını çok seviyoruz biz. Ara sıra yapmayı ihmal etmediğim çorbaysa şehriyeli tavuk çorbası
Melissmom1 uykucukoala şimdi enginar zamanı enginarın aaplarını atmıyorum ben havuç soyacağı ile soyuyorum yuvarlak kesiyorum tencerede soğan patates enginar havuç sarımsak zeytinyağında kavurup tavuk suyu veya normal su katıp haşlayıp blendardan geçiriyorum çok güzel oluyo🤤
AgentMom uykucukoala sebze çorbası, unu tereyağ ve yağla kavur, bir havuç , kabak ve patatesi rendele. Üzerine süt ve su koy. Tuz ve karabiber ekle çok güzel oluyor. En son rondodan da geçirebilirsin.