okkeseymen31 Yelda35 orjinal satan bir sayfa önerebilir misiniz ? Tecrübe çok önemli benim için çünkü
Annesinin-pasasi okkeseymen31 instagramdan kehribarhanem sayfası var benim arkadaşımdır güvenebilirsiniz linkini bir sonraki yoruma birakiyorum
EslemDilan okkeseymen31 ben bileklik kullanıyorum kolyeler rahat edemedi boncukları boynunun altına iz yaptı bide dolar çeker vs bileklik daha mantıklı geldi varlığının farkında bile değil memnunum
okkeseymen31 EslemDilan bende kolye istemiyorum aslında belki ayak bileğine falan takarım diye de düşündüm çünkü çekip koparacagina eminim ayakta etkisi olur mu ki acaba
Hasretkoc EslemDilan Ben de bileğine takıyordum sosyal medyada aktif kullandığım bir sayfam var oraya gelen yorumlardan boynuna Takmam gerektiğini söylediler o zaman işe yarıyor muş ben de artık boynuna takıyorum gerçekten işe yarıyor
okkeseymen31 Hasretkoc ya aslında inanmak istiyorum ama çoğu bebekte de ise yaramadığını duyunca geri tereddüt ettim açıkçası alicam inşallah şimdi de marka araştırmasına girdim aldığınız sayfayı bana yazar mis8niz rica etsem?
EslemDilan okkeseymen31 küçük olan bebekler için kolyeleri ayağına veya bileğine 2 3 kez dolayan da var ama el bileği daha etkili sanırım etkisi olmasa bileklik olarak satmazlar sanırım
EslemDilan Hasretkoc bileğinde kullanıyorum bende memnunum aldığım yer bilegede olur dedi olmasa herhalde bileklik olarakta satmazlar:)) küçük olan bebeklerin kolyelerini mesela ayaklarına veya el bileklerine doluyorlar
Kalbim11 okkeseymen31 tabi haber verırım ben hala araştırıyorm bazıların tası farklı olup bebekde boyunda iz yapıyormus sertıfıkalı falan dıyorlar ama guzel bulursam kesın haber verırım bi kac tame buldum fiyat olarak inanılmaz ğahalao