okkeseymen31 Kızlar bebeğim 8 aylık oldu kehribar kolye almayı düşünüyorum Aslında etkisine inanmıyorum ama çaresiz kaldım çok zor çıkarıyor çünkü alt iki cıktı şimdi işte geçtik beni çok yıprattı malesef 😓 ise yarıyor mu alayim mi sizce?
mycutebaby okkeseymen31 bende çok merak ediyorum çevremden duyduğum kadarıyla işe yarayan da var yaramayanda aslında bir denemek lazım
Kalbim11 okkeseymen31 benım oğlum 4 ay 18 günlük araştırıyorum orjınal bi kehrıbar alcam etrafımdaki herkez işe yarıyor diyor ama gercek olanlar
Asafeymeninannesi okkeseymen31 Kimi bebekte işe yararken kiminde yaramıyor. Bizde etkisini göstermişti 😌
nursocum okkeseymen31 Etkisine inanmalısınız. 2-3 aydır takmayı unutmuştum arka dişler geliyor. Sonra bir post gördüm yahuuu bizde de var kehribar çocuk perişan oldu dur bi takıyım dedim ve aynı gece patladı dişleri 🦦
okkeseymen31 mycutebaby aynen denemek gerekiyor ya bide kırıp ağzına falan götürür diye de korkuyorum ne bileyim jel falan asla sürmüyorum bu şekilde de çok zorluyor beni
okkeseymen31 Kalbim11 bana da haber eder misiniz ? Aslında birkaç marka var trendyolda yorumları da çok iyi sertifikalı falan ama işte insan yine de tecrübe eden biriyle konuşmak istiyor
nursocum Denizmommm sertifikası olması gerekiyor ben ınstadan almıştım bi sayfadan sizde araştırıp bakabilirsiniz
Annesinin-pasasi okkeseymen31 oğlum 21 aylık ve tüm dis çıkarma evresinde kehribarimiz takılıydı İnan’ın etkisi öyle cok oldu ki hatta şurdan anladım etkisini üst yan dişler çıkarken kehribarimizin vidası kırıldı d diye takamamistim o süreç bizim icin cok zordu sonra yaptırıp tekrar takınca düzeldi
okkeseymen31 Annesinin-pasasi allahım iyilik versin inşallah tüm bebeklerimize🙏 çaresiz kalıyoruz karşılarında inşallah benim bebegimde deise yarar
okkeseymen31 Yelda35 orjinal satan bir sayfa önerebilir misiniz ? Tecrübe çok önemli benim için çünkü
Hasretkoc okkeseymen31 etkısıne ınanmamak mıı inan bence 3 aylık kızım ben takıyorum cok inanırım ben kı ıyıkı takmısım atakları nasıl duzeldi şükür
okkeseymen31 Hasretkoc ya aslında inanmak istiyorum ama çoğu bebekte de ise yaramadığını duyunca geri tereddüt ettim açıkçası alicam inşallah şimdi de marka araştırmasına girdim aldığınız sayfayı bana yazar mis8niz rica etsem?
Kalbim11 okkeseymen31 tabi haber verırım ben hala araştırıyorm bazıların tası farklı olup bebekde boyunda iz yapıyormus sertıfıkalı falan dıyorlar ama guzel bulursam kesın haber verırım bi kac tame buldum fiyat olarak inanılmaz ğahalao