Deletedmom_50 Cheddar başınız sağolsun, ışıklar içinde uyusun.. çok acı olmalı, ateş düştüğü yeri yakıyor yine😔 Bir an önce aşımızı olalım artık tek dileğim o. Yoğun bakımlar genç hasta dolu artık, çok üzücü, çok korkutucu.
deryata Cheddar keşke herkes sizin sizlerin gibi düşünse hiç de zor değil aslında. ruhuna fatiha allah geride kalanlara sağlık versin
dygcm Cheddar Allah rahmet eylesin başınız sagolsun ne denir ki sözün bittigi yer Allah yardımcımız olsun inanamayanları inanamak istemeyenleri ıslah etsin insallah
eceunverkanra Cheddar Basiniz sagolsun😞 Biz de bugun cok uzucu bir haber aldık 2.kusak kuzenimin esi 1 hafta once dogum yapti dogumdan once coronaymis dogumdan sonra kotulemis ve su an yogun bakimda durumu ağır… zaten bir oglu vardi simdi 1 haftalik kundaktaki bebesi annesine hasret herkes perisan olmus durumda… Virusu de gelin babasindan kapmis adamin durumu iyi … Bu sozun ustune daha da bir sey demek istemiyorum…
Cheddar eceunverkanra çok acı Ya Rab. Annemin teyzesini de kaybettik bugün gerçekten boğazımda düğüm oluştu. Allahım onu yavrularına bağışlasın. Sabır diliyorum inşallah ailesine. Keşke başa gelmeden anlasa herkes. Acısı gerçekten çok koyuyor insana 😔
zarifbirhanim Cheddar Bu hastalığı geçirip kolay atlattığı için on kat rahat davranan insanlar var. Sorunca amaan grip gibi bişey işte deniyor. Yoksa inanmamak değil herkes biliyor ama bazıları aşırı rahat takılıyor. Başınız sağolsun
Cheddar zarifbirhanim hastalıktan ziyade ailenle de mi görüşmüyosunuz sorusunu soruyor o çok bilmişler. İnanmıyolar daha beterini yapıyomuşuz güya biz milleti uyarırken. Ne diyim Allaha havale ediyorum ah alanı,sebep olanı. Allah razı olsun teşekkür ederim
eceunverkanra Cheddar Covidden o kadar cok yakinimizi kaybettik ki… Gencecik kisiler de yasli kisiler de cok fazla eksildi ailemizden, sevdiklerimizden.. Basina gelmeyenlerin insallah gelmez ama yine de kendilerini dusunmuyorlarsa sevdiklerini dusunmeleri gerekiyor. Bir arkadasimin esi karninda bebegiyle vefat etti covitten yani cok uzuluyorum her yeni habere… Tekrar basiniz sagolusun, Allahim geride kalanlariniza uzun omur versin… Bu belada herkesten uzak olsun insallah🤲🏻
Birkizbiroglan Cheddar ah kuzum ben yeni gördüm bunu. Başınız sağolsun 😔😔 Rabbim sevdiklerine sabır versin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Cheddar Birkizbiroglan Amin canım benim Allah razı olsun sağlık sıhhatten ayırmasın. Bire bir şahit olunca çok etkilendim 😔
Birkizbiroglan Cheddar Malleaef kuzum, giden her can üzücü. Ama insanın bildiği, sevdiği gidince daha da çok yaralıyor insanı 😔Nur içinde yatsın inşallah 🤲🏻